Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Karta přerušení

Stojím se spoluhráčem v mistnisti pro nástup do únikového modulu. Můžu kartou přerušení bezprostředně po hodu na hluk mu překazit nástup ?

26.7.2021 05:39:41

Po hodu na hluk už je pozdě. Hráč řekne že hraje akci místnosti, zaplatí 2 karty za náklady a v ten moment vytasíš přerušení (na které on může reagovat svým přerušením). Házení na hluk už je vykonávání té akce, přerušit musíš před ní.

26.7.2021 06:59:59

@ondrakub Toto je asi najlogickejší postup ako to riešiť. Niektoré akcie vyvolajú ďalšie následné reakcie a to už môže byť dosť mechanický problém urobiť rollback, t.j. dať veci do stavu ako boli pred akciou. Preto je dobré sa dohodnúť, že hráči vždy najprv ohlásia, akú akciu zamýšľajú urobiť a pripravia si/odhodia akčné karty+náklady, a to treba robiť hlavne v situáciách, keď je v miestnosti s hráčom, ktorý akciu robí, aspoň 1 ďaľšia postava (alebo keď je v hre Kapitán a má aktivovaný Intercom). V tomto momente je potrebné ponechať časový priestor protihráčom na prípadné prerušenie. Ak sa tak nestane, akcia pokračuje vyhodnotením, no a to už je na akékoľvek prerušenie neskoro.

3.8.2021 15:30:52 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Kingdomino Lovci mamutů
Kingdomino Lovci mamutů
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas