Munchkin - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 8
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Devir
Edge Entertainment
Pegasus Spiele
Steve Jackson Games
Autoři: Steve Jackson
Rok vydání: 2001
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

předměty

Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně vyložených karet na stole. Rasa, povolání je jasné. Pak jsou tu vyložené předměty. Je to pokrývka hlavy, boty, brnění jednoruční a obouruční předměty. Chtěl jsem se zeptat kolik těchto předmětů můžu mít vyložených na stole? Můžu mít na stole dvě pokrývky hlavy nebo dva obouruční předměty? Nebo musím mít vše po jednom?

8.1.2017 20:57:51

předměty
Krom rukou, kde je možno mít dva jednoruční předměty (pokud nemáš jednu z karet, která ti dovoluje mít více rukou) je možno mít od každého jen jeden. Stejně tak bacha na to, je možno mít jen jeden velký předmět najednou.

edit: Viz obrázky tady. Je tam přímo obrázek s kartou postavy a tam je to taky napsané.

9.1.2017 06:50:20 | Upraveno autorem (porovnej)

Vyložené/používané
Vyložených jich můžeš mít kolik chceš, používat však můžeš jen za podmínek jak píše Sleepy. Nepoužívané se nesou v batohu a ty tak odhaluješ protihráčům.

9.1.2017 08:45:46

munchkin
Ano už tomu rozumím. Ještě bych se chtěl zeptat budu mít tedy dejme tomu před sebou vyložený obouruční předmět a pokrývku hlavy. v ruce budu mít 5 karet. Zabiju nestvůru dostanu dva poklady. jednu pokrývku hlavy a jeden obouruční předmět. V ruce je mít nemůžu. Pokud budou mít 1000bodů můžu je prodat, ale když nebudou tak co s nimi? Vyhodit nebo darovat spoluhráčům? Můžu se je nechat jak píšete v batohu vedle sebe? Můžu je pak třeba použít když bych o nějaký předmět přišel nebo je pak prodat spolu s dalšími předměty?

9.1.2017 17:57:32

...
jo, dokonce je můžeš libovolně měnit před vykopáváním dveří (klasický tap/untap), abys například využil nějaký bonus když změníš rasu/povolání, nebo se naopak vyhnul postihu

9.1.2017 18:10:13

Vybíráme z Bazaru

Vinohrad
Vinohrad
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas