Marvel United - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Sci-fi, Současnost
Herní kategorie: desková hra, karetní hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Andrea Chiarvesio
Eric M. Lang
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Splnila hra vaše očekávání?

Včera jsem rozbalil a hned zahrál 2 hry na vyzkoušení pravidel. Vyzkoušel jsem hru 2 hrdinů vs. Red Skull. První hra na základní odtížnost byla extra lehká. Sebevědomně jsem hru zopakoval na těžkou obtížnost a potupně prohrál. Těším se na víkend a hru s dětmi. Uvidíme jak rychle a zda hra omrzí.
26.3.2021 19:09:07

Splnila:)
Základ mám už z první vlny. Hraju s holkama 6 a 8 let a baví nás to. Když sem to zkusil v dospělé herní skupině, tak to nezafungovalo, ale já to chtěl kvůli dětem. Na to kolik mám doma her by mi na občasné hraní stačil základ + KS bonusy, které stejně všechny nikdy nevyužiju, ale teď nelituju, že jsem přihodil za Black Pantera (přijde mi k ničemu, ale bez něj to nešlo) s Rukavicí. Přesně ta kampaň z rukavice tomu dává grády. Už se nechystám hrát jinak, než random 3 záporáci + finále s Thanosem.
Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

26.3.2021 20:28:14

Splnila
Hra je přesně taková jakou jsem ji očekával. Rychlá, pravidlově jednoduchá a bez většího množství angličtiny.
Také mám základ z první vlny a je pravda, že echt hráči to moc neocení. Nicméně jsem to postupně hrál se všemi lidmi se kterými hrávám a teď to umí všichni a můžu to hrát kdykoli s kýmkoli. Všechny to bavilo.
Vzal jsem komplet všechno a rozhodně zatím nelituji. Popravdě mít jenom základ byl bych zklamaný. Po odehrání několika her už člověk ví jak na kterého záporáka (hádám podobně jako v Marvel Champions).
Statistika říká ze sedmi her 3 prohry.
Taky je důležité dodat, že bez Marvelu to moc nefunguje a člověku se to musí líbit jinak to bavit nebude.

27.3.2021 00:03:55

Unbox
Mam za sebou nekolik her ze zakladu. Bonusy jsem si jen prosel a libi se.mi, ze kazdy hrdina i zaporak je fakt jiny, nerecykluji se schopnosti. All in pridal spoustu modulu z malych rozsireni a dve v podstate kampane, jednu proti Thanosovi s kamenama a jednu proti Sinister six (jeste jsem to nehral). Hra se rozhodne neohraje, muzete si stavet teamy hrdinu "jako z filmu nebo komixu" a hra je natolik rychla, ze udrzi pozornost mladsich i starsich. Pro velke hrace funguje dobre jako filler

Kazdopadne, muj primarni duvod byly figurky, ktere jsou dokonale.

Btw, dcera 6 let pobira v pohode a je schopne hrat i sama (ma odmala trenink :-) )

27.3.2021 07:46:17 | Upraveno autorem (porovnej)

Ano i ne

Mám vydání s KS bonusy a musím říct, že bez nich bych byl lehce mrzutý. Máme za sebou něco přes 10 her. Hrály jsme to s klukama 12 a 15 ve čtyřech, pak pár her ve dvou. Čistý základ se podle mě docela rychle ohraje, ks bonusy to zachraňují. Hodně litujeme že jsme nemohly přihodit na Thanos rukavici s Black panterem, tehdy na to nebyly peníze. Každopádně kdyby to někdy náhodou vyšlo v ČR, tak rozšíření rozhodně koupím. Pro fanoušky marvelu je to povinnost. Postavičky i ilustrace jsou nádherné. Vše čeká jen na nabarvení. Velice rychle na naučení a příjemné na hraní.
PS: zatím se nám nedaří porazit Helu, těšíme se až se nám to podaří.

27.3.2021 15:32:30

hra s 5 letým synem
Tak dnes jsme hralí já - Captain America, můj 5 letý syn si vybral Hulka vs. Rhino. Hned první kartou se Rhino rozběhl přeběhl celou mapu a srazil nás na startovném políčku. Příští jeho kolo to samé. Nakonec jsme ho porazili poslední naší kartou. Nic jsem nepočítal a hrál se synem pouze pocitově. Rhino mě bavil. Délka hry pro 5 leté dítě super.

27.3.2021 18:14:40

Splnila
Za mě hra splnila (dokonce možná i předčila) očekávání. Jsem rád, že na krabici doporučený věk 14+ je přestřelený a opravdu to v pohodě zvládají děti cca. 7+ (z příspěvků dole vidím, že i mladší zkušenější). Líbí se mi krátká herní doba i dynamická hratelnost. Každý zloduch přístup k hraní mění a dává to prostor vyniknout jiným hrdinům. Záporáci ze základní krabice jsou celkem snadní a ideální na rozkoukání. Ti z KS obsahu jsou už tužší, ale teprve to objevujeme. Moc si neumím představit, že bych dokola točil jen obsah ze základní krabice. To se asi rychle ohraje.

30.3.2021 10:45:07

Vybíráme z Bazaru

Dice throne Santa vs Krampus
Dice throne Santa vs Krampus
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas