Lawyer Up: Witch Trial

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Lawyer Up: Witch Trial - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Námitka
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 75 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: undefined
Vydavatelé: Rock Manor Games
Autoři: Mike Gnade
Samuel Bailey
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Lawyer Up: Witch trial (Čarodějnický proces) je samostatně nehratelným rozšířením karetní hry Lawyer Up, která pojednává o souboji žalobce a advokáta v soudní síni. Witch trial se odehrává v letech 1692 a 1693 při čarodějnických procesech v americkém městě Salem.

V tomto rozšíření je místo původní poroty rozvášněný dav. Úkolem žalobce je pověsit tři svědky jako usvědčené čarodějnice dřív, než mu dojdou karty. Advokát musí naopak udržet dav po celou dobu pod kontrolou, aby nepropukl lov na čarodějnice. Rozšíření obsahuje nové svědky a nové karty, které mají kategorie např. pověrčivost nebo stnostný život.

Při přípravě hry se odstraní 3 svědci z balíčku svědků a pak do řady umístí 4 svědci a provedou se jejich efekty příchodu, což je většinou umístění žetonu předpojatosti na ně.

Hráč, který má přízeň soudce vybere, který ze dvou nových svědků přijde na konec řady. Pak povolá prvního svědka v řadě k výslechu. Za každého svého získaného svědka, kterého odhodí, může jedno místo přeskočit. A provede efekt příchodu. Pak se hrají akce stejně jako v základní hře. V tomto případu nejsou porotci a tak se žetony předpojatosti se přesunují mezi kartou davu a a mezi svědky navzájem.

Hráč, který vyhraje výslech, může využít získaný vliv k přesunu žetonů předpojatosti mezi aktuálním svědkem i dalšími svědky ve hře. K přesunu žetonu na svědka je třeba zaplatit vliv odpovídající číslu na tomto svědkovi. Pokud pak má aktuální svědek na sobě aspoň 4 žetony předpojatosti, je popraven. Hráč, který vyhraje výslech, svědka získá.

Obžaloba vyhraje, pokud popraví 3 svědky (usvědčené čarodějnice). Obhajoba vyhraje, pokud obžalobě dojdou karty.

 

Autor: Pizin

Vybíráme z Bazaru

Munchkin Zombies EN + 2 expansions
Munchkin Zombies EN + 2 expansions
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas