Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rozšíření pro hru: |
Kočičí klub |
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 8 let |
Herní doba: | 30 min |
Herní svět: | Abstraktní, Zvířátka |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Josh Wood |
Rok vydání: | 2020 |
Sdílej: |
Jiné odstíny rubové strany
Teď jsem si rozšíření rozbalil a zjistil, že základní karty i karty toulavých koček mají malinko jiný odstín rubové strany. No uvidíme jak mi to bude vadit ve hře, každopádně škoda no.smutná zpráva
To je smutná zpráva, protože tohle je věc která mi vadí u rozšíření nejvíce. A je tomu tak u spousty her. Např u Břinku to jde taky vidět.
není to jedno?
zrovna u této hry to asi nevadí, ne? Když se karty stejně obrací lícem nahoru a jsou veřejné pro všechny. Max při braní karet víš, že je z rozšíření. Co z toho?
Mysak
Z herního hlediska ještě nevím jestli mi to vadí, uvidím až budu mít odehráno několik her. Ale máš asi pravdu.
Z estetického hlediska mě to malinko vadí víc a asi spíše víc mě to mrzí než vadí.
Nemám moc rád tyhle přirovnání, ale to je jako když si vyměníš na svém modrém autě nárazník a ta modrá má prostě jiný odstín. Nebo si uděláš skříň na míru s imitaci buku a za rok si vzpomeneš, že chceš na to nástavec a stejnej borec ti to udělá z olše. Taky to na funkci nemá vliv, ale někomu to prostě vadit může.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Akt. cena: 4440
Končí za: 8 hodin
Korál
Akt. cena: 399 Kč
Končí za: 14 dnů