Kinghill - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 2
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, karetní hra, strategická, budovatelská, ekonomická
Čeština: není
Vydavatelé: (Self-published)
Autoři: Petr Marek
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Budoucnost?

Chtěl bych se zeptat, nevite nekdo, pripadne autor, jaka je budoucnost hry, vzhledem k tomu, ze licence byla prodana? Bude vydana s upravenym designem? Nebo jake jsou plany? Nebo co se da ocekavat? Bylo pripadne neco oznameno? Tusi nekdo? Diky. 

2.8.2023 09:47:11

@skate2hell Snad by časem mělo být rozšíření a předpokládám, že společně s ním bude k dispozici i základ. Otázka je, zda to ještě bude česky nebo už jen anglicky.

https://www.kickstarter.com/projects/kinghill/kinghill/posts/3731222

2.8.2023 10:45:44

@Duirin No to asi otazka neni, je nesmysl, aby hra vysla znovu cesky, to se novému majiteli licence nemuze vyplatit ani nahodou. Moje uvaha je spise o tom, ze pokud vyjde hra znovu, nebude pravdepodobne vychazet napriklad s ksichtama z backeru na kartach v retailu. Vidim tedy nadeji, ze by mohla vyjit napriklad s jinou kvalitou a designem karet, proto me zajimalo, jestli neni nejake info a vydani hry pod novym majitelem a myslim vydani v anglictine, protoze v cestine hra opravdu nevyjde, to je podle me jiste.   

2.8.2023 11:19:42 | Upraveno autorem (porovnej)

@Duirin @skate2hell 

Ahoj, tento rok se nic nechystá. Příští rok by SFG mělo dělat reprint, protože se hra kompletně vyprodala (ENG lokalizace).

Prozatím nevím v jakém stavu se reprint plánuje, ale součástí by mělo být rozšíření pro 3-4 hráče. Jestli to bude v základu, nebo jako rozšíření zatím není jisté.

CZ lokalizace v reprintu momentálně plánovaná není, ale to se může změnit (aneb teoreticky pokud bych si to lokalizoval a zaplatil výrobu minimálního nákladu, možnost zde je).

2.8.2023 18:19:49

Vybíráme z Bazaru

Equilibrix connect
Equilibrix connect
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas