ISS Vanguard - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Krzysztof Piskorski
Marcin Świerkot
Michał Oracz
Paweł Samborski
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Doplňky pro ISS Vanguard

Autor: spartik | 31.3.2024 | 3

Hrajeme aktuálně ISS Vanguard, a tak bylo třeba si udělat trochu místa na stole, aby přechod mezi herními fázemi byl, šup, šup a hotovo... jako sex.

1) Box na karty: průzkum – zásadní box pro karty průzkumu, událostí a zranění, které tak už nemusíte při každém výsadku připravovat. Pojme obalené karty a ušetří místo na stole.

2) 4× deska sekce – do středu se vloží deska sekce, dole je prostor pro neobalené karty výbavy a karty zranění (ty mohou být obalené). V horní části drážka pro karty a dva šikmé držáky pro dobírací a odhazovací balíčky. Celý prostor kolem desky sekce se tak dost zúží, a sekce tak zabírají méně místa a dají se dát těsně vedle sebe.

3) Ostatní boxy + držák skeneru – zde jsou boxy s nápisem na boku a využijete je pro uložení karet. Jedná se o karty z rozšíření Osobní složky, karty vybavení, karty pro budoucí použití (box nahrazuje obálku). Součástí je také držák na skener, aby mohl stát ve svislé poloze.

4) Sestava misek – 5 misek pro uložení komponentů, rozdělených podle toho, v jaké herní části se nacházíte. Misky jsou opatřeny víčky s nápisy. Uložení komponentů můžete vidět na obrázcích.

5) Žetony zásob 12 ks – 3D žetony zásob jako náhrada za fialové ukazatele. Pouze designový doplněk.

6) Žeton zásob 1 ks – 3D žeton, pouze jen kus jako označovač na stupnici zásob.

7) Držák karet 5 + 2 nožičky – všestranný pomocník při hře; pro uložení karet, aby byly čitelnější. Využije se napříč hrou v různých situacích.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zákon ulice
Zákon ulice
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas