Hrachouni - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 5 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: karetní hra, dětská hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: MNKY
Autoři: Robert Brouwer
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vítejte v fascinujícím světě hrachounů, kteří vznikají ve skryté laboratoři. Tyto vtipné bytosti se zrodily z hrachu, a proto je nazýváme Hrachouni. Cílem této zábavné hry je vytvořit co nejvíce kompletních hrachounů, ale pozor, do toho vám budou házet klacky pod nohy záhadní obluďáci.

Představte si, že jste vědci pracující v tajné laboratoři, kde šlechtíte nové druhy bytostí z hrachu. Tyto bytosti jsou přezdívány Hrachouni. Vaším úkolem je vytvářet co nejvíce těchto komických stvoření, ale nebude to tak snadné, jak se zdá. Do hry totiž zároveň vstupují různí obluďáci, kteří se budou snažit vám v tom zabránit. Vaším úkolem je kombinovat vtipné části těl a vytvářet šílené obludy. Cílem hry je tedy vytvořit co nejvíce kompletních Hrachounů - hra spočívá v tomto kreativním sestavování a soutěžení s ostatními hráči.

Příprava hry:

Před začátkem hry se připraví sada karet obsahující různé části těl Hrachounů. Tyto karty budou pro hráče k dispozici a budou sloužit k vytváření těchto komických bytostí.

Průběh hry:

Hra probíhá ve formě kol, kde každé kolo začíná vyložením několika karet s částmi těl Hrachounů. Hráči se následně snaží vybrat tyto karty a sestavit z nich co nejvíce kompletních Hrachounů. V průběhu hry mohou hráči kombinovat různé části těl, a výsledkem jsou veselé a šílené stvoření.

Konec hry:

Hra končí, když dojde zásoba karet s částmi těl Hrachounů. Poté se spočítají body za kompletní Hrachouny, ale pozor na nepovedené kombinace, které mohou snížit vaše skóre. Hráč s nejvíce body vyhrává hru.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Kyvadlo vo folii
Kyvadlo vo folii
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas