Hookard - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 18 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Jan "JimboSlinger" Labus
Autoři: Jan "JimboSlinger" Labus
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Sotva majitel dýmkařského podniku přišel do práce, musel řešit nespočet problémů, které se na jeho podnik sesypaly. V jeho okolí otevřely další lounge a on se teď bude muset potýkat s návštěvností. Ale pozor! Ostatní majitelé mají stejný cíl a jejich míra zákeřnosti a podlosti nezná meze!

Hra Hookard je první dýmkařskou karetní hrou svého druhu. Cílem je stát se šéfem toho nejúspěšnějšího podniku. A to se Vám povede jen tehdy, budete-li dostatečně taktizovat a zvolíte si správnou metodu, jak porazit konkurenci. Tou nejúčinnější bude samozřejmě naprosté a nemilosrdné záškodnictví.


Příprava hry:

Stačí vytáhnout karty z krabičky, zamíchat, rozdat každému hráči 14 karet (což je zároveň i limit karet v ruce) a může se hrát.


Průběh hry:

Hráči postupně hrají karty po směru hodinových ručiček. Hráč na tahu má několik možností:

  • Zahrát akční karty a vyhodnotit je.
  • Vyložit před sebe zkompletovanou dýmku z ruky a zaplatit ji pomocí uhlíků: Pro vyložení dýmky je třeba mít v ruce karty dýmky, korunky, tabáku a HMS. Cena kompletního setu je součtem hodnot uvedených v pravém horním rohu. Takto zhotovenou dýmku zaplatí poté potřebným množstvím uhlíků.


Konec hry:

Hra končí ve chvíli, kdy některý hráč pomocí vyložených a zkompletovaných dýmek nasbírá potřebný počet bodů (liší se v závislosti na počtu hráčů ve hře).

Autor: JimboSlinger

Vybíráme z Bazaru

Mr. Jack
Mr. Jack
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 19 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas