Gloomhaven - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Isaac Childres
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Uvodne nejasnosti v hre

Ahojte,
Zacali sme s GH a niektore veci nam nie su jasne.
1. Aky je rozdiel medzi prekliatím a minutim?
2. Dostava postava dmg za odvetu aj ked je nepriatel odhodeny/omraceny/zabity?
3. Ako funguje kombo plosneho dmg a pridania dalsieho cieľa? (Konkretne u prasklivca) robi cely efekt 2x/pridava iny ciel/moze pridat lubovolny ciel, ktory uz raz zasiahol z plosneho?
4. Ak si da prasklivec vylepsenie(napr omracenie, znehybnenie, kliatbu) na plosny dmg(prasny vir) plati to na vsetkych? Cize nahodime do decku podla poctu zasiahnutych kliatby/vsetci su omraceni/znehybneni?
Dakujeme :-)
25.1.2021 14:14:31 | Upraveno autorem (porovnej)

odepovedi

1. Aky je rozdiel medzi prekliatím a minutim? --Prokleti je karta, ktera se prida do balicku a pri tazeni zposobi ze mines, minuti obecne muze byt zposobeno vice kartami atp.
2. Dostava postava dmg za odvetu aj ked je nepriatel odhodeny/omraceny/zabity? --ano/ano/ne
3. Ako funguje kombo plosneho dmg a pridania dalsieho cieľa? (Konkretne u prasklivca) robi cely efekt 2x/pridava iny ciel/moze pridat lubovolny ciel, ktory uz raz zasiahol z plosneho? --Muzes pridat jeden jediny cil, ktery je v dosahu tveho range a nesmi to byl cil na ktery uz jsi utocil.
4. Ak si da prasklivec vylepsenie(napr omracenie, znehybnenie, kliatbu) na plosny dmg(prasny vir) plati to na vsetkych? Cize nahodime do decku podla poctu zasiahnutych kliatby/vsetci su omraceni/znehybneni? -- Pokud jste ted zacali tak nemuste vylepseni jeste resit, vylepseni omraceni ani neexistuje. Pokud by jste chteli treba vylepseni znehybeni tak to je 100g x 2 = 200g a to jen tak nedáte. Jinak ano pak by to znehybnilo vsechny na ktere plosna akce cili, je to silne a proto to stoji tolik penez.

25.1.2021 14:51:29

Vylepšení
Je to tak, ty vylepšení stojí pěknou dardu peněz - když to srovnám s darováním ubohých 10 zl. stromové svatyni (či jak se to oficiálně jmenuje) tak je to fakt úplně jinde. A to se ani nebavím o tom že se pak ta cena za vylepšení ještě násobí za další atributy (lvl. karty, počet vylepšení atd.). V tom se zdá i většina vybavení které se kupují u obchodníka za "téměř zadarmo".

25.1.2021 17:11:46

Minuti/kletba
Takze rozdiel medzi kliatbou a minutim nie je... Vysledok je vzdy rovnaky. Iba sa to inak vola a kliatba sa odstranuje.

Dakujeme za objasnenie.

27.1.2021 14:26:21

Odveta po odhození
Tady musím Rozyho opravit. Odvetu po odhození utržíš pouze, pokud jsi v dosahu odvety. Odveta bez uvedeného dosahu je pouze na sousední hexy.

27.1.2021 22:40:56

Vybíráme z Bazaru

Detektiv Po stopách zločinu
Detektiv Po stopách zločinu
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas