Formula D - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 10
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost, Sport
Herní kategorie: desková hra, závodní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Asmodée Editions
Autoři: Eric Randall
Laurent Lavaur
Rok vydání: 2008
Sdílej: Facebook

Pátek u Zdeni

Autor: Wolfsen | 1 hodina 10 minut | 16.3.2012 | 0

Hra: Formula D

Hráči: Dr.Dragon, occultist, puclik, Wolfsen, yetinka, ZdenT27 a 1 neregistrovaný

Hrála ještě Dáša. Hrála vůbec poprvé a rovnou s pokročilými pravidly. S těmi jsme hráli poprvé všichni. Jeli jsme jen jeden okruh a i to bylo pro mnohé víc než dost.

ZdenT27 nevyužil své pole position, zaspal na startu a následná vlna kupředu spěchajících vozů ho očesala až na kost a už po druhém kole byl vyřazen ze závodu. Yetinka z druhé pozice a já - díky perfektnímu startu jsme ujeli zbytku pole a troskám po úvodních kolizích.

U Grand hotelu nás většina vozů dojela, a puclik dokonce předjel, ale pak musel hodně podřazovat, aby nehavaroval, zatímco já jsem do tunelu vjížděl už na čtyřku, vzápětí následován yetinkou. V zatáčka u Grand hotelu "šel do bum" taky occultist po kolizi právě s puclikem.

Zatáčku u tabačky jsem prosvištěl bez zastavení a mým pneumatikám už zbýval pouhý bod. Brzdy šly do háje už dávno. Yetinka stále za mnou a dříve úprně brzdící puclik nás zase dojel riskatním průjezdem zatáčky u tabačky až ze šikany Nouvelle.

Ve snaze nás dohnat se Dr. Dragon vyboural v zatáčce u bazénu a Dáša mezitím odstoupila ze závodu dobrovolně.

Na trati jsme z původních 7 zůstali jen 3. A do souboje o první místo se nečekaně zamíchal puclik, když v La Rascasse předjel snad až příliš opatrnou yetinku a následně se mě snažil připrvait o zbytky chatrné karosérie v závěru zatáčky Anthony Noghese. Nepodařilo se, naopak yetinka puclika vyřadila ránou do zádě jeho formule, což mi situaci značně ulehčilo, protože puclik měl zařazeno výše.

Můj triumfální průjezd cílovou rovinkou se přesto uskutečnil jen díky (opět příliš opatrnému) nezařezení yetinky, když jsem jí zablokoval výjezd ze zatáčky.

Odehráno v: Hradec nad Moravicí (Okres: Opava)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Gloomhaven: Lví chřtán - Strážkyně prázdnoty
Gloomhaven: Lví chřtán - Strážkyně prázdnoty
Akt. cena: 145 Kč
Končí za: 11 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas