nepřihlášený

přihlásit

registrovat

Everdell: The Complete Collection

Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: není
Vydavatelé: REBEL.pl
Starling Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Prodej

Mám tu jedno nerozbalenou kopii na prodej, než hra dorazila tak u nás zájem o tento her dost upadl.

24.1.2023 15:02:17

Veď skús nahodiť do bazáru a uvidíš. Možno predáš, možno nie. Následne zahraničie.

24.1.2023 21:23:17

Zkus to spise v zahranici nez tady. Zuuuuzan ma pravdu.

24.1.2023 20:40:24

Já bych taky nespoléhala na to, že to závratně poroste. Her vychází pořád spousty a jakmile vyjdou všechna roszireni v češtině, tak ochota kupovat cokoliv v angličtině nebude veliká. 

24.1.2023 19:22:33

Není moc důvod, aby to závratně rostlo, mělo by to být myslím normálně dostupné. Respektive asi to nebude na trhu ve velkých objemech, ale dotisky budou. 

24.1.2023 19:17:34

To je těžko, hodně lidí už má z dřívějška v CZ is některými rozšířeními, někteří vyloženě jdou po češtině, protože anglicky moc neumí. Není tam nic moc navíc, ano dvě rozšíření nová, která se ale dost pravděpodobně taky objeví v CZ. Promo karty taky nic moc zajímavého, je to fakt spíš sběratelka pro fajnšmekry, já jsem rád že ji mám a baví nás to, CZ jsem si nechal jen základ pro občasné hry s těmi, co anglicky nevládnou. Navíc na Tlama games se to pořád dá objednat, takže záleží jakou nabídneš cenu.. za mě lepší si nechat a časem cena poroste, teď je ještě brzy.

24.1.2023 16:16:43

Vybíráme z aukcí

Vampire: The Masquerade - Vendeta
Vampire: The Masquerade - Vendeta
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 21 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>