Dreamscape - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: strategická, budovatelská
Čeština: není
Vydavatelé: Sylex
Autoři: Pierre Steenebruggen
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Jaké rozšíření přikoupit?

Ahoj, máte již někdo nahranou základní hru s nějakým rozšířením? Hodila by se mi rada, které pořídit.
Děkuji.
16.1.2021 21:12:15

Za mňa takto
0. Obe malé rozšírenia doporučujem hneď na začiatok. Jedno spestruje variabilitu kariet 3. úrovne ktorých je najmenej a dáva novú silu. Druhé sú také osobné úlohy, ktoré keď sa podari splniť dostaneš body navyše a tieto karty ti po splnení davaju špeciálnu akciu kde môžeš využiť hocijakú silu sveta snov.

Potom asi v takomto poradí:

1. Dream Creatures trochu hru "zľahčujú". Pomáhajú pozbierať viac čriepkov, je tam aj malá interaktivita, kde môžeš brat čriepky spoluhráčom. Pomáha pri bodovaní zámerov snov. Nové možnosti pohybu snilka. Nové možnosti si čriepky uchovávať do ďalšieho kola.

2. Will'O the Wisp tiež pomáhajú k nahromadeniu viac čriepkov. A sú tam nové možnosti, ako premieňať stromy na criepky, ale aj ako presúvať stromy. Opäť možné pohyby snilka, ale aj branie čriepkov aj bodov súperom. Väčšia interaktivita. Toto rozšírenie je asi najpestrejšie čo sa týka možnosti.

3. White as Snow nové karty snov ktoré po splnení dávajú veľmi variabilné možnosti za roztopený čriepok :) .

4. Red Raven by som bral nakoniec keď hru už máte nahranú a chcete ju ešte komplexnejšiu a ťažšiu.

16.1.2021 23:43:10

To : JAHMAN

Ahoj, díky za vyčerpávající odpověď. Hru jsem hrál pouze základ a moc se mi líbil. Právě uvažuji, že bych koupil rovnou : Dreamscape Sleepwalker pledge All-in se všemi rozšířeními. Myslíš, že má smysl pořídit to takhle celé, nebude to překombinované, nebo nějak měnit princip hry? Díky.

17.1.2021 15:42:11

vsetko
no prekombinovane to bude, ale mne to zas vyhovuje, ze clovek ma ovela viac moznosti ako v zaklade. Ked nema dobre criepky na hernom plane ma xy moznosti ako nepriaznivu situaciu zvratit. Z obycajnej jednoduchej hry sa stava velka hra plna kombinacnych moznosti. Mne prisiel zaklad praveze velmi suchy a rychly. Takto to ma pre mna grady, lebo mam rad heavy eura a toto sa k tomu blizi, apon co sa tyka zavarenia mozgu, co ako nakombinovat na idealny tah :), ja to proste mam rad. Urcite odporucam bludicky a kreatury.

17.1.2021 17:20:59

Vybíráme z Bazaru

Fantastic Park
Fantastic Park
Akt. cena: 155 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas