Dice Settlers - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: desková hra
Čeština: není
Vydavatelé: NSKN Games
Autoři: Dávid Turczi
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

kvalita deluxe verze

Podle reakcí lidí kterým už hra dorazila je kvalita deluxe komponent bídná.
---Alea iacta est --------------------------
25.10.2018 01:19:02

v čem tkví problém?
Především šlo o velikost stanů, tedy jen jejich černé a fialové verze. Prvotní reakce tvůrců hry byla poměrně přezíravá ve stylu: " v deluxe verzi máte i komponenty z obyčejné verze, použijte je a hra je OK., nové stany dostanete , pokud podpoříte rozšíření, nebo zvlášť za poplatek.
Reakce backerů na sebe nenechala dlouho čekat. A pod lavinou kritiky se NKSN, jakožto vydavatel, rozhodl, že opravené stany dodá na požádání, nikoliv automaticky, "zdarma", až vyjde rozšíření.
Nicméně hráči, kteří už mají hru doma kritizují i kvalitu dalších součástí. Do příslušného pole pořadače se nevejdou všechny hexy ani obalené karty, přitom obaly bylo možno zakoupit spolu s hrou. Hvězdy vítězných bodů z deluxe verze jsou malé a vypadají lacině. Losovací pytlíky jsou malé(nevejde se do nich ruka hráče) a nevalné kvality.
Velikost kostek(jedním z odemknutých strech goalů byla i větší velikost kostek), je údajně na hraně, na menších kostkách by byly symboly špatně rozeznatelné, což predikuje, že zmíněný SG byl jen návnadou. Další várka stížností je na špatně zabalené krabice, které přicházejí obouchané. A to není kompletní výčet chyb a problémů Většina stížností se týká provedení deluxe verze, samotná hra je údajně velmi dobrá.
---Alea iacta est --------------------------

25.10.2018 02:05:21

Verze Kickstarter ... skvele suroviny, zbytek nic moc
Dorazila mi verze s Kickstarteru - v bedne je standardni edice plus suroviny a budovy extra KS verze.
Suroviny jsou suprove, je to stejny zdroj jako extra suroviny pro Scythe (drevo identicke). Budovy jsou plastove, hezci nez obycejne drevene kosticky ze zakladni verze. Kazdy hrac ma i jiny design jak stanu, tak domu. Stany jsou hodne rozdilne velike ... streba stan cerveneho by se vesel mozna trikrat do stanu cerneho hrace. Pokud by se na jednom poli setkaly tri stany od kazdeho hrace, tak se tam rozhodne nevejdou (kosticky ano).
Dost levne vypadaji vitezne body (viz moje fotky u hry), to je takovy hnedy plast ... puvodni papirove jsou asi hezci!
Hexy se do krabice o jeden nevejdou, resp. je potreba ho tam fakt silou zatlacit. Krabice byla dobre zabalena, v pohode, kostky jsou dobre citelne, hezky barevne. Pravidla pekna. barevna.

28.10.2018 17:42:52

Vybíráme z Bazaru

Sagrada CZ
Sagrada CZ
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas