Dice Forge - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Régis Bonnessée
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

"Obsluha"

Jak je to s vymenou jednotlivych sten kostek? Nejde to nejak ztuha, nebo naopak se uchyceni postupnym hranim neosoupe a steny zacnou vypadavat? A jak dlouho cca trva zaverecny uklid zpet do krabice? Zkusil jsem to na BGA a asi to potrebuju :)
8.6.2018 23:08:51

obsluha
Výměna stran kostek nepředstavuje žádný problém, původní stěna se dá snadno "vypáčit" novým dílkem. Jak to bude s opotřebováním a ošoupáním stěn je zatím těžko předjímat; máme za sebou cca patnáct her a zatím v pohodě (otázka, co to udělá například po padesáté nebo sté partii, zůstává otevřená). Závěrečný úklid je o něco delší než set up, ale to je dáno tím, že určitě chceš všechno dát do původního stavu, abys příště jen otevřel krabici a rovnou začal hrát. Ale vzhledem k tomu, že během hry vymění každý hráč průměrně osm stěn na kostkách, není to tak hrozné...

Jinak můžu Dice Forge vřele doporučit pouze hráčům, kteří si umí hru užívat pro samotné hraní. Skalní stratégy asi zklame, protože fakt je ten, že i když na kostce vyměníš pět stěn za lepší, pravděpodobně ti bude nejčastěji padat ta šestá nevyměněná a s tím prostě nic neuděláš :-D. Ale u nás se chytla....

8.6.2018 23:37:24

pravda je,
Že ze začátku cca 2 hry to jde trochu ztuha, ale pak se to podstatně zlepší. S vypadavanim bych si starost nedělal - je to v podstatě LEGO systém.

9.6.2018 08:12:07

Jde to
Přítelkyně s vyloupáváním během první hry trochu bojovala, ale rychle se to naučila :). Buď to jde nehty nebo druhým dílkem. Opotřebení těžko říct, to si odpovíme třeba za rok.

Uložení je taky na pár minut, když ostatní vykoupají své kostky, případně pomůžou třídit - karty podle obrázku a ceny, a na obchod s dílky je na obalu taky přesný návod co kam patří.

Jinak se sluší říct, že to má fakt luxusní insert.
---
Autor hry Velryby ničí svět

9.6.2018 08:23:01

no ako?
Tak ako to teda je po roku? Drží to, nevypadávajú steny z kocky?

15.1.2020 21:54:26

Vybíráme z Bazaru

Bloodborne
Bloodborne
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas