Deus - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 75 min
Herní svět: Starověk
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Heidelberger Spieleverlag
Pearl Games
Autoři: Sébastien Dujardin
Rok vydání: 2014
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Víťazná stratégia

Pamätám si, že hra Dobyvatelé Vesmíru trpela podobne ako San Juan na jednu víťaznú stratégiu ktorej bolo obtiažne čeliť. Netvrdím, že by sa nedalo, ale opakujem, že to nebolo jednoduché. Chcem sa opýtať či Deus netrpí na podobný problém. To by mi vadilo.
3.3.2018 10:09:40

Vitezna strategie
Jenom pro zajimavost, jaka je ta vitezna strategie u Dobyvatelu Vesmiru? Mam nahrano urcite pres 100 partii a nemam pocit, ze by to bylo o tom, jit jednim smerem. Ale hraju hodne s rozsirenima, tak treba to jen nevidim. V Deusu to take nepozoruji (San Juan nahrany nemam).

---
Šéfredaktor Deskofobie, čaroděj v CGE.

3.3.2018 12:42:05

vitezna strategie-jenom pro zajímavost
Taky mám nahráno výrazně přes sto her RftG. Myslím, že nejde ani tak o to, že by v základu byla nějaká vítězná strategie, ale spíš tam opravdu dost strategií, které už s rozšířením byly zajímavé, vpodstatě nešlo hrát. Nešlo hrát na žluté, ani zelené planety, nešlo hrát na developmenty, na vojenské planety ve více hráčích to bylo taky slabší, oproti tomu například ve dvou šlo velmi efektivně hrát produkci s rychlým vybráním bodů, ve jakémkoliv počtu velmi dobře fungovalo zaměření na modré, popřípadě hnědé planety s produkcí a spotřebou atd. Ty rozšíření tu hru vylepšily opravdu neskutečně...

3.3.2018 16:09:41

Vybíráme z Bazaru

Munchkin CZ - 1.-3. díl
Munchkin CZ - 1.-3. díl
Akt. cena: 205 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas