Death Roads: All Stars

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Death Roads: All Stars - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Post-apokalypsa
Herní kategorie: závodní
Čeština: není
Vydavatelé: The Knights of Unity
Autoři: Jasiek Łuszczki
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Jakmile nastartují motory, už není cesty zpět. Nechte žilami proudit benzín a předjeďte své soupeře... nebo zničte jejich milované bouráky!

Vítěz může být jen jeden a sláva po celých Rozdělených státech Amerických čeká jen na toho, kdo projede cílem první!

Death Roads: All Stars je závodní hra se spoustou střílení a výbuchů. Hráči se vtělí do řidičů, kteří zahráním vhodných karet závodí a bojují s ostatními. Po cestě se (kromě ostatních závodníků) musí řidiči vypořádat také s různými nástrahami.

Příprava a průběh hry:

Před začátkem hry si každý hráč vybere auto a řidiče. Každé auto a i každý řidič nabízí trochu jiné možnosti, takže kombinací je dostatek na opakované hraní, tak aby to bylo vždy trochu jiné.

Každý hráč dostane balíček karet, kterým bude řídit své auto. V balíčku jsou karty vozu a karty zbraní. Karty vozu slouží k posunu na silnici a pomocí karet zbraní budete moct potrápit své soupeře. Každé auto má svou specifickou „ovladatelnost“, která určuje, kolik a jaké akce bude každý hráč moct během kola dělat.

Během svého tahu můžete zahrát jednu kartu a jednu akci řidiče, dokud vám zbývá alespoň nějaká ovladatelnost. Pokud se stane (a nejspíš se to stane často), že ovladatelnost vašeho vozu klesne na nulu, ztrácíte nad ním kontrolu a váš vůz se po silnici náhodně smýká, což často vede k pomáčkání plechů protivníků.

Konec hry:

Vyhrává ten, kdo zůstane jako poslední na silnici, nebo ten, který jako první protne cílovou čáru - pokud může. Takže jeďte buď co nejrychleji, ale riskujete, že budete často terčem ostatních závodníků, nebo chytře manévrujte a zůstaňte poslední na silnici.

Autor: Benko

Vybíráme z Bazaru

Raptor
Raptor
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas