Cuba Libre - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: válečná
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: GMT Games
Autoři: Jeff Grossman
Volko Ruhnke
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Karta Pact of Caracas

Zdravím,
Přes veškeré pochopení pravidel (snad) jsme se zasekli na kartě Pact of Caracas. Pro jednodušší práci přepisuji text karty:
"Pact of Caracas" (INSTUGENT CAPABILITY)
No 26July or DR Ops or Special Activities that remove the other´s pieces or affect placed Opposition. If same player, mutual transfers allowed. If either removes 2 of its Bases at once, cancel Capability. Executing Faction stays Eligible for next card.

Děkuji


9.12.2018 15:24:16

btk

A kde je ta otázka?
Z textu není jasné, na čem konkrétně jste se zasekli. Jedná se v podstatě o mírovou smlouvu mezi červenými a žlutými. Nelze používat žádné operace nebo speciální akce, které by odstranily umístěné jednotky druhé frakce (typicky Attack červeného na žlutého, nebo naopak, popřípadě Assasinate žlutého na červeného). Navíc nelze tyto operace a akce používat ani tehdy, pokud by ovlivnily již umístěné žetony opozice (pasivní, nebo aktivní). Takže DR třeba nemůže použít Subvert v provincii, kde už leží žeton opozice, protože by jí touto akcí odstranil. Stejně tak na druhou stranu nemůže 26July použít Terror tam, kde leží žeton pasivní opozice, protože touto akcí by ho změnil na žeton aktivní opozice (na neutrálním území, nebo na území se Supportem ho použít může). Pokud červenému nebo žlutému tato situace dlouhodobě nevyhovuje, může obětovat dvě své základny (odstraní obě najednou z plochy) a tato karta se zruší. Je to alespoň trochu jasné?

9.12.2018 20:00:44 | Upraveno autorem (porovnej)

Reakce na vysvětlení> Otázka byla, co znamená celá karta a na tu jste zřetelně odpověděl. Děkuji moc. - Reva

Vybíráme z Bazaru

Deadpool vs. The World
Deadpool vs. The World
Akt. cena: 20 €
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas