Bonfire - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 100 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: strategická, logická
Čeština: není
Vydavatelé: Hall Games
Pegasus Spiele
Portal Games
Autoři: Stefan Feld
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Čeština

Tuto hru jsem viděl už párkrát na internetu, vzhledově vypadá velice dobře, neví se náhodou něco o tom zda se chystá česká verze?
20.1.2021 13:42:23

Hra je jazykově nezávislá a materiály obsahují ilustrace, ze kterých se dá pochopit co je třeba v úkolech plnit, jaké podmínky jsou stanoveny pro získání karet gnomů apod. Stačila by pravidla v češtině. Jelikož anglická pravidla nemám moc v oblibě a v této hře jsou celkem rozsáhlé. Vytvořil jsem si jejich překlad viz soubory ke stažení. Věřím, že potěší i další hráče. =)

22.11.2022 02:13:13

Hra přišla od Ihryska jako mačka vo vreci a byla to parádní trefa! S manželkou máme moc rádi Trajana, který se kdysi doma přetahoval s Tzolk'inem o pozici nejhranější hry, a nebál bych se říct, že Bonfire Trajan v mnohém připomíná. Je tam spousta možností, co se dá dělat, rozhodně neexistuje zaručená vítězná strategie. Ve hře jsou desítky unikátních karet gnómů a desítky unikátních úkolů, takže variabilita je ohromná. Navíc je to podle mě oproti trochu mdlé Trajanově grafice o něco líbivější. Díky Prolesově parádnímu překladu pravidel (opravdu za ně moc díky!) s touhle hrou není jazykově žádný problém – herní materiál je jazykově nezávislý. 

23.6.2023 21:53:25

Vybíráme z Bazaru

Palírna - REX Hry
Palírna - REX Hry
Akt. cena: 1599 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas