Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–8 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 30 min (reálná data) |
Herní svět: | Divoký západ |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Emiliano Sciarra |
Rok vydání: | 2021 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Rozdělení boxu
Taková technická k rozdělení a popsání úložného prostoru v tomto boxu. Kdo z vás rozděluje po odehrání karty na základ, DC atd? Myslím samozřejmě karty dobíracího balíčku. Rozšíření jako HN, Fistfull, to je jasné.
Za mě upřímně naprosto nesmyslné.
Kdyby aspoň ten box byl dřevěný. Chtěl jsem ho koupit než jsem zjistil, že je papírový s plastovým vnitřkem.
Za mě obrovské zklamání. Obrovské. Na druhou stranu jsem ušetřil několik stovek za kus bezcenného papíru a plastu.
Docela by mě zajímala prodejnost. Myslím si, že očekávání byla hodně vysoko a realita je úplně jinde.
Souhlasím, taky jsme po něm pokukoval, ale kromě materiálu mne odradila taky velikost.
Bang! chceš v malém balení, abys ho mohl brát všude s sebou…
Hlavně já mám všechny karty obalené a tento box na to vůbec není stavěn. A dřevěný dynamit? Jako vážně kus dřevěného válečku s knotem používají jako hlavní tahák na tento box? Kdyby místo toho dali třeba kovové kulky na životy. Například.
Za mě taky velké zklamání ohledně materiálu kufříku. Čekal dřevo, ne karton.
Jen bych upozornil, že Albi nyní prodává (neoficiálně) verzi 2.0, která se v mnohém liší od původní verze ;-)
Nemáte někdo možnost srovnat verzi 1 a verzi 2? Někdo, kdo by obě verze viděl na vlastní oči. Například, že verze 2 je ze silnějšího materiálu nebo tak něco.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Námitka!
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 2 dny