Alchymisté - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Matúš Kotry
Rok vydání: 2014
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Neutrální lektvar


Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jakým způsobem využiji do zapisovavací tabulky informaci o namíchání neutrálního lektvaru? Jaký je správný postup dedukce. (Hráli jsme první hru, po tomto namícháni jsem zjistil, že mám přeškrtány všechny možnosti, tudíš jsem to pochopil blbě) Po dvou vysvětleních od kamarádů na konci hry si připadám jako zamtený i.... snad by pomohlo psané slovo. Díky
2.8.2019 00:03:27

neutrální lektvar
U neutrálního lektvaru víš, že ty dvě ingredience jsou přesně opozitní, tzn pokud má jedna červené +, tak druhá má červené - a úplně stejně u ostatních barev. Pokud ten lektvar namícháš úplně na začátku, tak z toho nemůžeš nic odvodit, ale jakmile se dozvíš o jedné z ingrediencí něco dalšího, tak automaticky víš, že ta druhá to má přesně opačně.

2.8.2019 07:31:15

.
Napr. žaba a škorpión ti dá neutrálne znamienko.
Ak neskôr zistíš pri pokuse s inou ingredienciou(alebo si to zistil už skôr), že žaba má červené +, tak škorpión má červené - . Proste vždy opačné znamienko.
Ak by si zistil celý vzorec žaby, tak aj bez pokusov vieš vzorec škorpióna. Každé zn. bude opačné.
V tabuľke je to tak, že ak zistíš, že žaba má červené +, tak v stĺpci škorpióna preškrtneš všetky červené +. Preto, lebo červené + nie je vo vzorci škorpióna.

2.8.2019 08:01:34

Tabulka
Nejjednodussi to mas, kdyz se podivas do tabulky, tak uvidis, ze ty radky jsou od sebe odliseny trosku barevne a jsou v parech - takze prvni dva radky jsou opacne alchemikalie, treti a ctvrty take, atd. Tj, kdyz u jedne ingredience mas krizek v jednom radku, udelas krizek u te druhe ingredience v tom druhem radku z dvojice.

2.8.2019 19:47:53

Vybíráme z Bazaru

Unmatched souboj legend
Unmatched souboj legend
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas