Abyss - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé: TTGames
Bombyx
Autoři: Bruno Cathala
Charles Chevallier
Rok vydání: 2014
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Lokace a význam lordů pod nimi


Hráli jsme to už asi 7x a nějak jsme z pravidel nepobrali význam zastrkávat Lordy pod lokace. Jen, že jsou nějak chráněné. Ale před čím? Karty Lordů ztrácí schopnosti, když je člověk zasune a při bodování se stejně boduje všechno, tak nač mít pod lokací tři Lordy a přijít o jejich schopnosti? V balíčku je jen jeden blokovací vojenský Lord, který to umí.
5.1.2018 21:03:35

Lokace
Jednak je to povinne - tj jakmile mas dohromady 3 klice, musis si vzit lokaci a Lordy v ni zamknout, tj at se ti to libi nebo ne, tak pri ziskani tretiho proste prijdes o vsechny jejich schopnosti. Jednak ti ale lokace dava body, takze ti to trochu vykompenzuje. Pokud se ti nejaka schopnost jednoho ci dvou lordu ale tak hrozne libi, tak muzes schvalne kupovat lordy bez klicu a mit po celou hru max jen dva s klicem a tak se vyhnout zisku jakekoliv lokace, ktera te o ty schopnosti pripravi. Jenomze to te pak pripravi i o ty extra body.
Hra timto omezuje hrace v tom, ze si nemuzes poridit kupu trvalych peknych schopnosti, muzes mit aktivni soucasne max 2. A Lordi bez klicu maji jednorazove efekty, snad jen s vyjimkou takovych tech s rezervovacim zetonem.

6.1.2018 08:41:19

Vybíráme z Bazaru

Vysoké napětí
Vysoké napětí
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas