Abyss - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé: TTGames
Bombyx
Autoři: Bruno Cathala
Charles Chevallier
Rok vydání: 2014
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Threat Track

Nepřemýšlel jste někdo nad úpravou pravidel pro threat track? Nikomu se moc nechce posunout žeton o jednu dolů, a pokud už se to stane, tak další hráč při první příležitosti shrábne dva žetony nestvůr.
Zkoušeli jsme neresetovat posuvník po "boji", ale to se moc neosvědčilo. Kdo měl štěstí na karty monster, tak se jen smál a sbíral odměny.
10.11.2015 18:39:00

enzo
Asi máte jinou mentalitu ve skupině. U nás není problém posunout minimálně o tu jednu, přece jen jednu perlu vyděláš i otočením poslední karty a ty 2-4 body tě nevytrhnou, takže nemá smysl brát hned první odměnu.
A že si pak někdo vezme ty dvě monstra? Prostě je to karetní hra, takže je to o štěstí a zas třeba nemusí otočit zajímavou kartu spojence.

11.11.2015 09:33:14

Mně se zdá, že tam těch příšer je strašně málo - během hry narazíme na 1-3. Ke klíčům jsme se na stupnici nikdy nedostali a co teprve na 6 místo na stupnici :). Mluvím o hře ve dvou, možná ve více hráčích je to jiné.

16.4.2021 14:48:22

chejnik
Příšer je v balíčku tak akorát. Ono jde spíše o to, že Abyss je ve dvou celkem o ničem. Něco jako Port Royal. Dá se to, ale ve více hráčích je to o mnoho lepší. Jinak rozhodně doporučuji rozšíření Leviathan, které souboj s monstry velice dobře vyřešilo.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

16.4.2021 15:06:51 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Lux Aeterna
Lux Aeterna
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 8 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas