Claim: Reinforcements – Magic

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

 Claim: Reinforcements – Magic - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Trůn
Trůn 2
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 25 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: není
Vydavatelé: Deep Water Games
Game Factory
SD Games
White Goblin Games
Autoři: Scott Almes
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Rozšíření Magic přidává k základní hře Trůn, resp. Trůn 2 tři nové frakce, které mohou nahradit kteroukoli frakci o 10 kartách ze základních her, a novou herní mechaniku v podobě artefaktů.

Čarodějové: Při přípravě hry se na dosah hráčů položí karty lektvarů, které představují modifikátory hodnoty zahrané karty. Vždy, když hráč vyhraje štych kartou čaroděje, vezme si jednu kartu lektvaru a položí ji před sebe, aniž by se na ni podíval. Při hraní kteréhokoli příštího štychu může spolu s vynesením karty otočit některou svoji kartu lektvaru; po zahrání je karta lektvaru odhozena.
Druidové: Pokud hráč ve fázi 1 prohraje štych, v němž zahrál druida, místo jeho odhození si jej položí před sebe a otočí o 180°. V příštím štychu přidává +3 k hodnotě hráčovy karty, poté je druid odhozen.
Shapeshifters: Je-li jeho karta zahrána ve fázi 1, vymění ji hráč za kartu, o kterou se mělo hrát, která je tak považována za hráčem vynesenou kartu. V tomto štychu se tak hraje o kartu shapeshiftera.
Artefakty: Na začátku hry každý hráč obdrží náhodné tři artefakty, které mohou během hry jednorázově využít. Každý artefakt má zvláštní schopnost včetně určení, kdy má být zahrán.

Autor: Ondřej Podavka

Další názvy této společenské hry

  • Claim Verstärkung Magie
  • Claim: Refuerzos – Magia

Vybíráme z Bazaru

Hra o manželství
Hra o manželství
Akt. cena: 70 Kč
Končí za: 20 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas