Poari - deskoherní sociální síť

Ahoj vespolek,
pár týdnů si hraji s myšlenkou, na kterou bych rád znal váš názor.

Představte si appku do mobilu, která by sloužila jako nástroj pro přehled všech deskoherních (i karetních) eventů, testů a turnajů (můžu vysvětlit v komentářích, kdyby někdo chtěl). Tyto události byste mohli i sami vytvářet. Zároveň byste mohli být součástí lokálních týmů a dostat tak hraní na další úroveň.

----------

Featury, návrhy:

PROFIL (vyjma jména, social, admin set. a pod)
prvky; karma body (míra fair play hráče, od každého lze dostat pos/neg jen jednou, možný koment?), akce které pořádá a kterých se účastní, oblíbené hry, tým

TÝM
prvky; logo, název, týmové body (potvrzují navzájem protihráči, co jedna hra to bod bez ohledu na počet hráčů daného týmu - větší počet pouze zvyšuje šance), seznam hráčů, přehled akcí, hrané hry, klubovna?

UDÁLOSTI - 3 typy (klasické, týmové, testovací)
prvky (klasik); název, autor, čas & místo, kapacita (i neomezená) & přehled hráčů, co se hraje (štítky, link na ggb), popis

interakce; přidání do oblíbených, nahlášení účasti, komentáře

----------

Vyhledávání samozřejmě podřízené filtrům podle místa, času atd. V základnu list, ocenili byste i měsíční kalendář? Port do gKalendare? Možnost notifikaci?

Současná vize je zprovoznit webovou aplikaci a poté případně i appku do mobilu (poté proto, že je to náročnější na lidské zdroje a já přeci jen raději navrhuji a věnuji se designu, než programuji..)

Klidně se ptejte na cokoliv, nebo navrhněte vlastní featury :)

V zásadě si to můžete představit jako jakousi sociální síť pro milovníky deskových a karetních her, ale zaměřenou čistě na události. Principově jako je třeba Poetizer pro básníky :)

Pro lepší představu přikládám video s rozpracovaným prototypem - kvalitu omluvte, nekamarádilo se se mnou světlo :)

https://goo.gl/7EqxU8

Díky za všechny reakce, názory a podněty!
24.2.2019 13:56:46 | Upraveno autorem (porovnej)

Napad vs. Realizace
Napad zajimavy, to ze mas nejak prototyp je rozhodne plus.

A tu realizaci si predstavujes jak? Nejaka semestralni prace studenta a pak pretaveni do skutecne aplikace?

Protoze ono to je prace spousta a monetizace toho muze byt velmi obtizna az nemozna.

A uzitecnost je samozrejme take diskutabilni, ta hranice mezi "dalsi aplikace na udalosti/kalendare", "dalsi social network aplikace", "dalsi aplikace na chat", "dalsi aplikace na zapis odehranych her"... a necim co bude mit nejakou "killer feature"... je dost propastna :)

25.2.2019 11:34:50

Nápad vs Realizace - reply
Představuji si to spise jako prozatím volnocasovy projekt :) již pár let nestuduji a mám klasické zaměstnání :)

Monetizace samozřejmě diskutabilní je, nicméně jednou z variant je třeba i propojení "podpory tvůrců" s benefitem funkčnosti Týmů. (případně dalšími menšími funkcemi).

V zásadě nechci další aplikaci na chat, ani staty (to už je dobře fungující) a jde tak zde pouze o sumarizací akci a interakce s nimi (tj komentář k akci přidám třeba při dotazu na konkrétní hru, nebo že se opozdim..). Stejně tak třeba komenty k profilům jsou myšleny jen v rámci zmíněného osobního hodnocení.

Hlavní idea je jednoduchá - přijdu, najdu hru v okolí, dorazím. Případně hodím do placu svůj návrh na hraní. :)

25.2.2019 14:15:35 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Rone
Rone
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas