Sledovane inzeráty

Už se to tu určite ne kde resilo ale samostatne vlakno jšem nenašel

1) mohli by se automaticky mazať kdyz aukce zkonci , ta informace že jsem neco sledoval a ted Uz je to ukončené je aksolutne bezcena

2) mohl by mi trol posielať nejaké upozornení treba poslednú deň drážby že neco danou hru sledujú ? Bez notifikácie je to skoro stejně bezcenne jako bez te funkce
4.1.2021 00:12:03

Automatické mazání sledovaných
Pokud ano ,pouze po volbě v nastavení. Jen né aut. mazání.

4.1.2021 00:19:09

Prosím ne
Já se také přimlouvám, aby se to nemazalo automaticky. Mně osobně zpětně zajímá, za kolik se která hra prodala. Pokud tam nějakou hru už nechci vidět, tak prostě kliknu na "Přestat sledovat".

4.1.2021 09:28:03

upozornění
líbí se mi nápad s upozorněním poslední den dražby sledovaného inzerátu, to by byla moc užitečná funkce

4.1.2021 10:01:48

Automatické mazání NE
Viz Anupinka, pokud už bude zavedena možnost promazávání sledovaných inzerátů, pak pouze ručně. Rozhodně ne automaticky, historii sledovaných bych velmi rád zachoval pro informaci, za kolik se hra prodala/neprodala.

Dokonce bych si funkci sledování uměl představit i u inzerátů, na které jsem přihazoval /tedy nikoli pouze zobrazení pro v tuto chvíli aktivní inzeráty/, opět pro sledování historie příhozů.

4.1.2021 10:10:21

Za mě
1) Hromadně automaticky určitě ne. Pro mě to není bezcenné se podívat jak aukce dopadla. Ale když to někomu vadí že si to musí rušit ručně tak by to mohlo jít povolit přes nastavení.

2) To by byla dobrá funkce. Jen by to asi občas u některých inzerátů u kterých se aukce neustále prodlužuje upozorňovalo každý den ale to by snad tak nevadilo. A asi bych tam dal podmínku že by upozornění vyskočilo pouze tehdy, pokud bych nebyl nejvýše přihazující. V takovém případě je to upozornění asi zbytečné.

4.1.2021 10:22:18

Odpovědi
Ke sledovaným inzerátům. V budoucnu plánujeme možnost označení sledovaných ve výpisu a následné "odsledování" hromadně, tj. zlepšení správy těch sledovaných. Automatické rušení sledování minimálně zatím neplánujeme přesně z důvodu, že preference uživatelů jsou různé. Rovnou upozorňuji, že to nemá vysokou prioritu a bude to spíš později než dříve.

U té notifikace - už jsme o tom uvažovali, já bych vzhledem k nastavení našeho prostředí tu notifikaci posílal 48h před koncem, aby se dalo přihazovat, aniž by to prodlužovalo dobu akce. Uvidíme co s tím provedeme, ale něco v tom směru zvažujeme. Asi to taky nebude úplně nejdřív.

4.1.2021 11:16:14

Souhlas s creatides

Neco takoveho jsem chtel napsat.

4.1.2021 11:35:21

@Miner
Omlouvám se za totální OT, ale nedá mi to, protože jsem si toho tady poprvé všimnul:
Miner sám sobě mecenášem ;D.

4.1.2021 13:19:26

Automaticky ne
Osobní pohled na věc:
Také jsem proti automatickému vyřazení inzerátu ze sledovaných. tohle si myslím zvládne uživatel bez potíží ukočírovat. Chápu pohled, že je to pro někoho krok navíc, ale ...
Jestliže mne inzerát oslovil, tak na něj přihodím - tedy mám jej pod "Moje příhozy" odkud sám zmizí a to je dobře. Dávat si sledování nemá smysl.
Jestliže se rozmýšlím, tak si zapnu sledování než budu mít čas to rozseknout. Každopádně to dospěje k tomu, že buď přihodím (viz výše) a nebo si řeknu, že ne a pak sledování zruším ve smyslu "rozhodování vyřízeno".
Podle mne tedy není důvod toto automatizovat. Sám to používám i jako označení zajímavých inzerátů i když už skončili.

Notifikace sledovaných před koncem mi nechybí a ani bych ji osobně nezaváděl. Chodí notifikace při přehození a ta za mne dostačuje k tomu, aby měl člověk čas reagovat.

Prostě je zásadní se v případě zájmu rozhodnout zda přihodit chci či ne. Jak přihodím, tak už vše jede jinou cestou (s notifikací přehozu i automatickým zmizením z "Mých příhozů").
Tohle vše je vlastně o tom, že toto rozhodnutí oddaluji. Což chápu, když jsem např. v práci a chci si rozhodnutí nechat na večer, ale nevidím jako přínosné ohledně prodlužování aukcí, když bych toto chtěl odkládat několik dní.

Křen OT: Je to "Miner webu mecenášem". Snad bude jednou mecenášství pochopeno a pak bude i toto.

Honza Mamut
*Problém v Katalogu her? Napište mi.*

12.1.2021 11:56:25

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds - Ironskull's Boyz
Warhammer Underworlds - Ironskull's Boyz
Akt. cena: 480 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas