Kde najit hodnoceni aukce po delsi dobe?


Zdravim
Mozna to je jen slepota...
Vydrazil jsem hru, a nez jsem si ji stihl prevzit, tak mne stihl covid. Prodejce jsem uznal za duveryhodneho,a tak jsem mu poslal penize dopredu. On me ohodnotil. Notifikace vypinam, aby me nechodili maily. Dnes jsem si ji vyzvedl, doma zkontroloval a chtel udelit hodnoceni, ale nemohl jsem. Zpravy uz trol nepise, takze jak na to?
Aukci jsem mel sledovanou, takze v teto historii jsem ji nasel, ale jinak jak?
Diky
16.1.2021 20:55:00

Nalezeni koupeneho inzeratu
Idealne bychom meli mit v Bazaru zalozku "Koupene inzeraty", kde by byl prehled vsech takovych inzeratu. Je to v planu, ale bohuzel zatim pouze v planu.

Takze aktualne 100 % cesta je pres notifikace. A pokud jsi tu notifikace odkliknul jako prectenou, tak stale je mozne v tom okne s prehledem neprectenych notifikaci kliknout na tlacitko "vsechny notifikace". A tam jsou schovane i ty oznacene jako precnete (aspon dokud je tam nesmazes nebo je nesmaze system -> mizi po tusim 6 mesicich).

16.1.2021 21:24:01

Moje příhozy
Proč se to prostě nezobrazuje v sekci "Moje příhozy" ? Bylo by to konzistentní se záložkou "Moje inzeráty", kde člověk taky vidí aktivní i neaktivní, a to ať už ukončené úspěšně nebo neúspěšně. Už jsem se v minulosti párkrát chtěl podívat, jak dopadla aukce na kterou jsem přihazoval, ale pokud jsem ji nedal zvlášť sledovat, dohledat to nešlo.

16.1.2021 22:33:35

Diky

Moje chyba. Diky za navedeni.

17.1.2021 00:06:11

Vybíráme z Bazaru

Agricola v CZ (Mindok) + rozšíření
Agricola v CZ (Mindok) + rozšíření
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 13 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas