chyba???

Ahojte, od včera večera sa neviem pod svojím prihlásením dostať do bazáru... celé zatrolenky mi fungujú, ale akonáhle chcem vojsť do bazáru, dostávam stránku anafra.cz, že "požadovaná stránka nebyla nalezena".

Keď však použijem iný browser (kde nemám automatické prihlásenie), tak sa do bazáru dostanem, ale prihlásiť sa neviem: "Zadanému uživatelskému jménu a heslu neodpovídá žádný registrovaný účet.".

Keď si aj chcem zmeniť heslo k môjmu účtu, tak mi to tiež nejde: "Nepodařilo se ověřit stávající heslo. Zkuste to prosím znovu..."...

Je chyba len niekde u mňa, alebo má takéto problémy aj niekto iný?
2.1.2021 08:45:03

duxis
Muzes trosku vice rozepsat, co a jak se deje? Ja se treba prihlasim na ZH a potom jdu do bazaru a normalne mi to jde...

Cili nejake detaily, jak postupujes a co se stane by se klukum urcite hodily. :-)

2.1.2021 09:00:22

duxis
Bohužel k tomu Bazaru se teď vyjádřit nedokážu, mě se to bohužel neděje v žádném prohlížeci (Safari/Chrome/Firefox) :(. Budu zkoumat. Když by se ti to stalo, prosím pošli co nejvíc informací typu:
* prohlížeč
* přesné znění adresy (včetně http:// nebo https://)
* ideálně screenshot výsledku poslaný třeba přes www.imgur.com

Děkuju moc...

A jinak díval jsem se na nevydařená přihlášení a systém píše, že jsi zadával špatné heslo. Z bezpečnostních důvodů nevidím ani to správné ani to zadávané, takže hlouběji pomoci nedokážu. Ale toto bude ta chyba.

2.1.2021 09:22:48

Zeus, VojtechMusil
Ďakujem, viac informácií dám poobede, teraz už nestíham... ako som písal, ja som si v tom chaose aj menil heslo, takže možno je problém aj tam, aj keď tam, kde sa automaticky prihlasujem (Firefox), stále normálne fungujem pod starým heslom, až kým neprejdem na Bazár. Poobede dám väčšie podrobnosti. Ale vyzerá to teda asi na problém u mňa. Zrejme si budem musieť naštudovať, ako vo Firefoxe resetnem cache...

Zatiaľ Vám ďakujem.

2.1.2021 09:30:51 | Upraveno autorem (porovnej)

Zeus
Ďakujem, chyba bola asi niekde u mňa. Nerozumiem tomu, že vo Firefoxe som mal už nejaký rok uložené heslo, ktoré som predpokladal, že Firefox používa na automatické prihlásenie... ale to heslo bolo úplne mimo, nesprávne... neviem, ako to fungovalo. Teraz som si spomenul správne heslo a už mi to ide. Ešte raz vďaka za pomoc.

2.1.2021 13:51:59

Vybíráme z Bazaru

Android Netrunner LCG
Android Netrunner LCG
Akt. cena: 19000 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas