Vlastní tvorba her

Nenašel jsem vhodnou diskuzi k tomuto tématu, takže pokud pohledáváte podobně jako já parťáka pro vytvoření nové deskové hry, toto je to pravé místo. 

15.5.2021 14:25:40

Ahoj, nějaké hry se snažím vyvýjet a určitě bych uvítal někoho přinejmenším na testování, ale klidně i na spolupráci. Hodně by se mi teď hodil člověk na psaní krátkých textů-zápletek do hry, které pracovně říkám Cesta. Jedná se o postapo pseudokooperativní rychlou hru. Začínám testovat na Tabletopii, kdybys chtěl Triceratore nebo někdo jiný vyzkoušet.

7.6.2021 15:29:16

Když jsem byl malý, nebyl internet, nebyly jiné hry než člověče a kdesi jsem se jednou setkal s Talismanem a někde v časopise se Space Hulkem, vytvářel jsem si vlastní hry, sám si je vymýšlel, vyráběl, včetně figurek, byli to paňáci z moduritu a nebylo to valné kvality, ale jedna hra byla i přes půl pokojíku a bylo to epické :D To byly časy, ale taky jsem měl moře času na podobné aktivity. Dnes bych si všechno dokázal vyrobit ve vysoké kvalitě, včetně vlastních artíků.. ale zas nemám ten čas, byť na něčem neustále pracuji. Přeju hodně štěstí, ať se dílko vydaří :)

8.6.2021 08:33:36 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas