Krabičky na žetony/tokeny - tip pro vás

Ahoj všichni,

Hledal jsem nejaké skvělé krabičky na tokeny a žetony, které bych mohl dát do krabice aby usnadňovaly chystání her, případně vzít s sebou, pro lepší organizaci tokenů na stole.
Původně jsem přemýšlel nad různými krabičkami, na návnady na ryby, které se k sobě šroubují závitem. Tato volba není špatná, ale tyto krabičky většinou nevlezou do krabice.

Pak jsem ale našel ideální řešení.
Brácha fičí na nikotinových sáčcích, takový ten pytlík, co se dává pod ret. Např:
https://www.ceskatrafika.eu/Siberia-Slim-White-Dry-13g-d38141.htm


No a krabičky z nich jsou perfektní, pro všemožné tokeny a žetony do deskových her.
Tyto kulaté krabičky mají  7cm v průměru a 2,5 cm na výšku, a pohodlně tak pojmou většinu tokenů. Nálepky jdou pohodlně sloupnout a navíc v krabiččce je dvojité víko, kde je pod druhým ještě maličký úložný prostor (odkládají se tam použité sáčky) pro případně pár dalších žetonů, nebo jiné využití


Mám bílé, černé a průhledné varianty podle různých značek, které jsou na trhu.

Navíc jsem na některé krabičky nalepil neodymové a kovové pásky (případně lze použít magnety)a tak je pohodlně "nastackovat" na sebe a použít jako misky na tokeny/žetony při jakékoliv hře.

Já osobně jsem si je doplnil už do většiny často hranch her (brácha mi generuje 1 krabičku za dva dny), navíc tyto plastové krabičky hezky zrecyklujete a ulehčíte planetě.

Pokud máte kolem sebe někoho, kdo na tom fičí, nebo to sami užíváte, doporučuji sbírat. Za mě perfektní věc pro deskovky, ale samozřejmě se to dá použít i pro něco jiného (šroubky, hřebíky, atd.).

------------------------------
"Sorry čtu si 'flavor' texty"

31.1.2022 14:25:36 | Upraveno autorem (porovnej)

Tak já mám teda zdravější variantu - pro hry kde ještě nemám žádné krabičky mám tokeny v zip sáčcích a jako univerzální misky používám silikonové košíčky na muffiny cca 120 korun za 12 kusů. Na pečení nic moc, tak je používám u her. Vysypu z pytlíku do košíčku a po hře se dá košíček vytvarovat do špičky a zas pěkně nasypat zpět.

31.1.2022 15:23:56

Souhlasím s Ivcou89, doporučovat do her krabičky is drog… Nic moc nápad. To jsou lepší pytlíčky, nebo “pustit chlup” za insert na míru. 

31.1.2022 22:55:55

Hele mi je to fuk. Ten plastový odpad stejně někdo generuje. Pokud kolem sebe máte lidi, co tohle užívají, dall jsem tip, že je můžete využít. Nic víc.

Zip sáčky jsou fajn, ale u her, kde je hodně tokenů je tohle skvělá věc, v podstatě zadarmo.

------------------------------
"Sorry čtu si 'flavor' texty"

1.2.2022 09:21:10

Mne sa zas tebto skvelý nápad páči. Pevné krabičky, dobre uzatvárateľné, všetky rovnaké, dajú sa stackovať a v podstate buď ich zohnate zadarmo alebo ich máte spolu k tabaku, takže super. To že odporúča tieto krabičky neznamená, že by ste mali teraz začať drogovať a uživať tabak, to snáď dá logiku…

1.2.2022 09:57:03

citace: “Pravidelným užíváním sáčků se zvyšuje riziko leukoplakie, která se projevuje výskytem bílých či světle šedých skvrn v ústní dutině. Někteří uživatelé také mohou trpět zápachem z úst, zubními kazy anebo poničením tkáně dásní, což v konečném důsledku může vést až ke ztrátě části chrupu.”

No fuj :D

1.2.2022 21:51:50

Vybíráme z Bazaru

Poslední zpráva
Poslední zpráva
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas