Citadel Contrast - Zenithal priming

Zkoušel někdo příp. má zkušenosti se zenithal primingem pod Citadel Contrast? Má to smysl, jde efekt vidět?

Koukal jsem na nějaké videa, ale rozhodného posouzení jsem se nedopátral. Buď mi přišlo, že to z toho videa nejde poznat, jestli to k něčemu je nebo není a nebo borec řekl "teď jsem to udělal blbě, ale kdybych to udělal jinak, tak to určitě bude fungovat".

Napadlo mě, že dvoj-kombinace Zandri Dust + Wraithbone nebo Standard Mechanicus Grey + Grey Seer by fungovat mohly. Ale rád bych názor od někoho, kdo to už zkoušel nebo s tím má zkušenosti. Díky
13.6.2020 16:36:26

Ellenar
Vzhledem k povaze bare by to rozhodně vidět být mělo. Jen by to spíš chtělo ještě něco výrazně tmanšího ze spod. Jenže to se ty contrastky zase uplně ztratí...

13.6.2020 17:00:33

Zkušenost
s kombinací zenital a contrast dohromady nemám, jen zvlášt, ale imho by to fungovalo jen s kombinací šedá+bílá. Contrasty jsou dost průsvitné, na černou je prakticky nemá smysl dávat.
A bacha, pokud chceš contrasty airbrushovat, tak se chovají drobet jinak, než při štětcování.
----------
Člen hnutí "Jednorožce s duhou do záhlaví Zatrolenek"

13.6.2020 17:03:56

Zenithal priming barvy
Právě proto, že Citadel contrast jsou částečně průhledné a na černé/hodně tmavé by se ztratily a nemá to význam, tak mě napadlo použít jen dvě barvy podobného odstínu. Já třeba používám jako základ na všechno Wraithbone, tak bych dal tmavší Zandri Dust celou figurku a potom pod úhlem 45° většinu Wraitbone. Předpokládám, že výsledek by byl trochu tmavší prohlubně a spodek figurky, celkový barevný rozptyl by byl menší než při klasickém zenithal černá-šedá-bílá. Jen jde teď o to, jestli se ty finance/úsilí vyplatí natolik aby to při nabarvení šlo vidět.

Airbrush určitě ne, myslel jsem jen priming dvěmi barvami (tři nemá smysl, viz výše) a pak klasicky malovat Contrastem štětcem.

13.6.2020 17:27:10

Vybíráme z Bazaru

Hadrianův Val
Hadrianův Val
Akt. cena: 343 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas