Street Masters - indigogo preorder

Aktuální preorder hry

https://www.indiegogo.com/projects/street-masters-tide-of-the-dragon#/

Stránky předchozí 2. KS kampaně
https://www.kickstarter.com/projects/blacklistgames/street-masters-aftershock

Vzhledem k tomu, že mám něco z předchozí KS kampaně nabízím se podělit se o Combo pledge, případnému zájemci bych připustil
1× Street Masters base game
1x Street Masters (KS1) stretch goals
1x Aftershock stretch goals
za 125 dolarů, oproti nabízenému streetmasters pledgi za 25 dolarů navíc by případný zájemce získal 2x tolik herního obsahu, tj. celkem necelých 2000 karet; t.j. 19 bojovníků, ze které hrajete; 12 nepřátelských gangů, bossů je tam ještě víc; 22 palub na kterých hrajete + spojenci/pomocníci bossů, které může míchat+příběhové karty pro bojovníky, kde si je mezi scénáři vylepšujete a upgrady jejich schopností, příběhové karty pro gangy; je to cca. 150 figurek..bez toho aftershock Sg boxu bych to nebral (je v něm zhruba půlka obsahu) a máte možnost k němu dostat buď přes aftershock pledge (nelze hrát bez core boxu) nebo přes combo plegde, t.j. můžete utratit 200-230 dolarů, nebo se spokojit s avizovanými 125 dolary.
Ten Aftershock SG box obsahuje, složitější gangy/fightery, přidává příběhy pro gangy a bojovníky v základní krabici, obsahuje kostky pro turbo mod=rychlejší hru., obsahuje barevné žetony narozdíl od cčernobílých.

Poštovné na jednoho by vyšlo na sympatických 15 dolarů. Mohu poslat zásilkovnou, doba dodání květen 2021.

V nabízené kombinaci můžete hrát v simultánním modu hry se spoluhráči současně, nestřídáte se po tazích, postačí vám k tomu ofiko pravidla z netu, v Aftershock boxu je k tomu pár žetonů k ničemu, všichni odehrají jednu fázi a jsou na další, žetony netřeba.

Component list celé hry
https://boardgamegeek.com/thread/1993310/street-masters-list-contents

Obsah celé hry stručně
https://boardgamegeek.com/thread/2088139/mathematics-street-masters

A další přehledové vlákno https://boardgamegeek.com/thread/2121135/deck-overview-and-new-player-suitability-ratings

Berte v potaz, že se jedná o opravdu velkou hru s modulárním systémem, tzn. zvolíte si jednoho bojovníka z 19, 1 z 12 nepřátelských gangů, příp si vyberete bosse, vyberete 1 z 22 plánů kde bude brát, vyberete zda budete hrát svého bojovníka kamaňově (několik misí za sebou, upgrade schonpostí, každý bojovník má vlastní příběh), přip zda budete hrát vlastní příběh gangu, vyberete si případné pomocníky pro ulehčení obtížnosti nebo pomocníky nepřátelského bosse pro její stížení. Lze se setkat s názorem, že za 50 her dotyčný pořádně neprozkoumal obsah z první KS kampaně, tady toho budete mít 2x tolik.

Doporučuji projít nějaká videa, recenze, průměrné hodnocení na BGG sráží fakt, že v 1. KS kampani hra obsahovala spoustu chyb na kartách, už verze v 2. KS opravila chyby apod. proto je průměrné hodnocení na BGG "jen" 8.3

Případní zájemci PM.
30.10.2020 23:57:41 | Upraveno autorem (porovnej)

:)
Pro úplnost, nejedná se o kampaň, kde by se cokoliv odemklo nebo přibylo nového. Autoři tohle opakovaně na různých místech výslovně vyloučili s tím, že platforma Indigogo tohle ani neumožňuje. Nová základní krabice Tide of Dragon vznikla ve spolupráci s borcem, co před pár lety udělal KS kampaň na kungfu hru a doručil ji jen někomu. Ten borec zajistil hlavně překlad této nové krabice do čínštiny a uvedení té hry na čínský trh, jinak jsou autoři opět bráchove Sadlerovi .
Pak jsem zkouknul ještě nějaká jejich dlouhá videa co se chystá. SM mezi nimi na příští rok nebyl. Moje spekulace je taková, že ta hra má už takové množství obsahu, že jednou ročně udělají nějakou menší expanzi, nebo ještě pro čínany a budou to nabízet přes indigogo, jinak přes svůj eshop. U nás jsem to nějaký čas nazpět zahlédl v jednom eshopu včetně expanzí, už to tam nemají.

2.11.2020 20:25:59

Vybíráme z Bazaru

Kdo to byl?
Kdo to byl?
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas