Runaljod: The sound of the runes

https://www.kickstarter.com/projects/runaljod/runaljod-the-sound-of-the-runes

Figurková hra z prostředí Midgardu s mechanismem run. Prvních 48 hodin je Early bird - figurka.
22.10.2019 22:26:17

..
včera jsem to backl kvůli EB, ale v cenovce za 4000 Kč... to bude pravděpodobně pass, až se na to podívám důkladněji.

23.10.2019 07:12:50

early bird
kupodivu rozšířen o 48 hodin. Zatím jsou odemčeny 3 stretch goals a blíží se čtvrtý.

24.10.2019 21:32:25

tak jak?
Jak jste na tom ? Stále o tom někdo uvažujete ? Mám EB, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Zatím mi přijde, že je to jen o boji. A těch potvor a mapových dílků je tam nějak málo na to kolik to stojí. Dotazoval jsem se v kampani i na BGG jak co všechno obnáší kampaň, kolik je tam příběhu atd, ale tvůrci neragují. BGG úplně ignorují a na KS nahodili obecné bláboly s tím, že pokud mám další otázky, mám jim napsat email. To z čeho se bude skládat kampaň prý pochopím z pravidel. Ale tam je jen odstavec že se na tom bude pracovat. Tak to na mě nepůsobí moc důvěryhodně, očividně mají vymyšlen jen ten bojový systém a moc neví, co dají okolo. Bojový systém se mi na první pohled líbí, ale abych těch 40 hodin hraní vyhodnocoval jen setkání... Ideální, kdyby to šlo nějak zkombinovat s Trudvang Legends, tam je zase nahovnózní soubojový systém. Ale to bych chtěl moc... :-)

1.11.2019 17:19:19 | Upraveno autorem (porovnej)

hmm
Zatím mám stále EB. Hra se mi líbí, ale přijde mi, že obsah zatím neodpovídá ceně. Na to se někdo ptal, ale že oni jsou malý tým a nemůžou si dovolit jít s cenou níže jako třeba CMON.

Na KS začali nějak reagovat defacto až poslední dny (také ale žádná sláva), protože furt že jsou v Essenu a nemají čas. Tak kampaň nemají tak blbě rozjíždět ne ? V tu dobu nulová komunikace a začalo rušení pledge.

Pak třeba napíšou do fóra na KS, že jsou social stretch goly, ale do updatu to dají jako zmínku až někdy. To mám jako pořád zkoumat fórum nebo úvodní stránku KS ? Na to jsou snad updaty.

Figurky super, ale panely hrdinů jsou strašně obrovské a podle mě zbytečně. Šlo by to zmenšit.

Nyní jsou denní stretch goly, což je fajn. Takže jde o to, že se mi hra líbí, ale nelíbí se mi jejich přístup. Počkám do posledního dne a uvidím.

Tož asi tak.

1.11.2019 19:09:58

KS
Posledních 27 hodin. Denní stretch goly jsou všechny odemčeny. Jdu do toho.

10.11.2019 16:55:52

Vybíráme z Bazaru

Divokej vodopád
Divokej vodopád
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas