PM

Robinson Crusoe - Collector's Edition

https://gamefound.com/projects/draft/ge2z6ah81pgpz59whhzkwob8mk9?project=robinson-crusoe-collectors-edition&creator=portalgames#/


Kampaň by měla začít za 11 dnů, s tím, že pokud tam teď zadáte svojí mailovou adresu pro následování, tak získáte 5 euro kredit do kampaně až začne. Co vidím v náhledu na projekt tak by tam měl být i nějaký pledge pro upgrade z původní verze, což by mohlo být fajn, protože bych si mohl rozšířit svojí CZ verzi o ty věci z nové kampaně aniž bych musel kupovat celou novou verzi.
12.3.2021 16:33:22

PM

doplnění k upgrade
Ve faq
https://portalgames.pl/en/robinson-crusoe-collectors-edition-f-a-q/

píší že bude možnost vybrat si co si budete chtít upgradovat, tzn. půjde koupit plastové postavičky, nebo kampaň, nebo obojí a také Knihu dobrodružství.
Samozřejmě bude záležet na ceně, ale tohle mi přijde jako super přístup, nebudu muset kupovat hru kterou už mám a jenom si jí jednoduše povýším na collectors verzi. Taky doufám že budou samostatně prodávat krabice, protože ta ve které to vyšlo v češtině v první verzi nebyla podle mě nic moc.

12.3.2021 16:38:13

Jen základ ?
Nevíte, bude to jen základ nebo i nějaká další rozšíření? Big box se vším to asi nebude že ?

12.3.2021 17:58:32

Víme
Rozklikli jsme si dostupné odkazy a víme.

12.3.2021 19:15:31

PM

Sice víme
ale ať to nemusí nikdo hledat, tak ve faq píší že součástí collectors edice bude základní hra, figurky, open and play tutorial (což je fajn, protože se tu hru člověk rychleji a jednodušeji naučí) a aplikace ve které bude 300 nových karet dobrodružství a setkání (adventure and event).
Ostatní rozšíření půjdou dokoupit, asi jako součást nějakého pledge levelu. A nejspíš tedy i později v pledge manageru.

Mě by zajímalo jak bude vypadat krabice se samostatným upgrade packem, doufám že to bude normální krabice abych do ní mohl uložit jak věci z původního CZ vydání, tak ty věci z upgrade packu, jako jsou figurky apod. protože ta česká krabice, alespoň tedy ta z prvního vydání není úplně nejlepší.

13.3.2021 00:38:38

CE
myslíte že to někdo bude vydávat v češtině? nebo bez šance

23.3.2021 18:33:09

PM

CZ
Podle mě kdyby do toho vydavatel chtěl jít tak si myslím že by to bylo zahrnuto v language verzi na tom gamefoundu, tam jsem se díval je už teď docela dost jazykových verzí. Ale čeština mezi nimi není.

Zkontroloval jsem počet karet (mám první cz vydání) a ten počet sedí (jediné co mi nesouhlasí je počet scénářů, mám jich 5, oni píší 7, ale u těch je to díky té knize asi jedno).

Mystery tales v češtině vyšlo.
Treasury chest v češtině nevyšlo a netuším jestli bude.

Takže pro majitele CZ jsou podle mě tyto možnosti

Vzít Upgrade pack za 55euro. V tom je krabice, plus figurky, plus stretch goals k té krabici. V ČR si pak koupit Záhada ztraceného města. Nebudete mít adventure book, tzn. knihu scénářů a Treasury chest, která je otázka jestli v CZ vyjde.

Vzít Castaway Veteran pledge za 85euro. Tam budete mít krabici, figurky, stretch goal ke krabici. A Adventure book včetně jejích stretch goals.
Záhadu ztraceného města si koupíte v ČR v češtině.
Nevýhodou je, že nebudete mít v češtině Treasury chest u kterého není zřejmé jestli v CZ vůbec vyjde a taky že ty scénáře v Adventure book budou v angličtině. Je otázka jestli by je někdo kdo to v angličtině vezme pak nepřeložil do print verze v češtině tady na zatrolenkách. Předpokládám že stretch goals k té knize budou jen další příběhy, tzn. ne žádné žetony apod, tzn. tisknutelná verze by pak nemusela být problém, teda jestli se někomu bude chtít z tím překládat.

Podle mě si člověk musí rozmyslet jestli potřebuje novou krabici s lepším skladovacím prostorem (za mě, který má první verzi, která měla příšernou krabici jednoznačně ano) a zda potřebuje plastové figurky a plastový tábor (je to asi tak trochu zbytečnost).

Mě osobně se líbí třeba i ty resin tokeny za 17 euro.

Bylo by asi fajn vědět jestli má Albi nějakou ambici vydat v češtině ten Treasury chest a ideálně i Book of Adventures ideálně včetně stretch goals, pak by člověk lépe věděl co vzít.


Ještě k té češtině. Teď jsou tam jazykové verze Polish, English, German, Spanish and Hungarian pro core box. Pak tam ještě píší
We hope to give you another positive updates in this area in upcoming days, both maybe with new language and with Book of Adventures in Spanish, German and other.
Nejsem si jistý jak to přesně myslí, ale jestli tam píší new language tak je teoreticky možné že se tam ještě nějaká jazyková verze objeví, tak uvidíme jestli jedna z nich bude čeština, protože mít v češtině ten Book of Adventures by bylo fajn, i když mi angličtina problém nedělá, tak mít to smíchané, tzn. hru v češtině a scénáře v angličtině mě nebaví.


23.3.2021 19:49:58 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Star Wars: Klonové války
Star Wars: Klonové války
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas