Nanolith

Rád bych upozornil na tuto zajímavou příběhovou hru. Jedná se o cyberpunkový dungeon crawler, který je ale silně příběhový s poměrně malým počtem komponent - scénaře se hrají v knize dobrodružství (jako Jaws of the Lion), zlepšování probíhá získávaním nových schopností a vylepšovacích samolepek - budou odlepitelné a mělo by jich být dost pro dva průchody celou kampaní (trvá cca 50-60h). 

Unikátním prvkem je zejména poměrně pevně řízené dobrodružství - vždy je potřeba používat všechny 4 hrdiny, každá mise je předem daný scénář se svými nepřáteli (jako Gloomhaven). Je tedy možné rozvíjet vztahy mezi hrdiny (mohou si pak pomáhat přes “nanosync”), podávat osobnější příbeh a dobře vyladit mise.

Akce jsou závislé na kostkách a jejich kombinacích - ty lze otáčet na potřebné hodnoty za zvyšování stresu, po dosažení maxima dojde k nanošoku, který ubere životy, ale umožní hrdinovi aktivovat super schopnosti.

Cenově to vychází rozumně - 80 Eur základ, 110 Eur deluxe - poštovné je 12 Eur, DPH je už v ceně.

https://www.kickstarter.com/projects/nanolith/nanolith-cyberpunk-rpg-board-game-0/description

8.9.2022 12:54:09

Tak mám možnost přidat v rámci PM deluxe edici za Early Bird cenu 100Eur. Poštovné je 17 Eur až pro 3 kopie, kdyby se chtěl někdo přidat.

5.12.2022 12:47:10

Vybíráme z Bazaru

Legendy západu - nová, ve fólii
Legendy západu - nová, ve fólii
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas