Lost Ones

Kampaň na KS: https://www.kickstarter.com/projects/gbg/lost-ones

Výtvarně se mi to líbí moc, herně to asi bude variace na 7. kontinent... Jen mám trochu obavy, jestli to nebude díky pevně dané mapě jen na jedno zahrání..

Nehrál někdo tu bundlovanou hru Of Dreams and Shadows? Jestli se případně vyplatí pouvažovat o backnutí celého bundlu?
14.10.2020 09:30:57

...
Hra vypadá pěkně, ale já od nich nebacknu nic do té doby, než budu doma mít neplesnivou hru Folklore. Momentálně mi můj all in pledge hnije někde ve skladě, tvůrce se neumí vyjádřit jestli bude znovu tisknout pouze krabice nebo i další obsah, vše stopnul a podle mě se své hry jen tak nedočkám...

14.10.2020 10:10:08 | Upraveno autorem (porovnej)

The Lost Ones
Ja som sa rozhodla, že to nakoniec backnem. Znovuhrateľnosť nebude ktoviečo, ale myslím, že na pár zahraní to bude. Predpokladám, že na poprvé to neprejdeme a malo by to mať viac možných východov z toho sveta a tá mapa vyzerá dosť veľká, takže to nepôjde celé vidieť naraz.

Videla som kúsok gameplaya, graficky to je moc hezké, texty sa mi páčia, možnosti preskúmavania a mechaniky vyzerajú jednoducho ale funkčne. Predpokladám, že to párkrát zahráme a pak keď tak predáme. A to nám aj tak zaberie nejaký ten rok naším súčasným tempom hrania. Takže za nás ok.. 7th continent máme všetko a zahrali sme len tri kliatby zatiaľ. Plus toto nevychádza až tak draho.

Akurát ma štve cena poštovného. Nenašiel by sa niekto ďalší, kto to berie, že by sme sa spojili? Rozmýšľam ešte, či nevziať to Of Dreams and Shadows, vyzerá to ako celkom tematický koop a budem mať pak aspoň lepší pocit z poštovného.

31.10.2020 23:18:54

Vybíráme z Bazaru

The Dwarves
The Dwarves
Akt. cena: 15 €
Končí za: 12 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas