Lands of Galzyr

Na gamefoundu včera začala kampaň. Jedná se o spíše rodinnou hru na hrdiny z úžasného světa inteligentních zvířat. Jednoduchá pravidla, kouzelné ilustrace, příběh se odvíjí pomocí digitálního gamebooku, který si pamatuje hráčská rozhodnutí a nabízí příležitosti dle dne v týdnu (1 herní kolo) a měsíce (1 sezení). V rámci kampaně se střídají roční období a podle toho se také mění mapa.

Na to, jak parádně to vypadá, tomu backeři přibývají docela pomalu…

https://gamefound.com/projects/snowdale/lands-of-galzyr#

4.8.2021 23:36:57 | Upraveno autorem (porovnej)

Mně se to líbí moc, včera jsem koukala na sólo play through od One stop coop shop. Asi do toho půjdu. Taky mě překvapilo, že se o hře tolik nemluví a backerů není až tolik.

5.8.2021 07:47:56

Hru jsem měl v hledáčku díky Crowdfundingové středě :-) , nikde jinde jsem na ni nenarazil. Po shlédnutí pár videí jsem byl nadšen, jak tato hra pracuje s příběhem a rozhodnutími. Příběh se sice skládá jen z minipříběhů při pohybu na mapě (jako na způsob  Tales of Arabian Nights nebo Agents of SMERSH) ale ty jsou podle všeho daleko propracovanější, více se vztahují k jednotlivým místům (takže záleží kam na mapě jdeme) a dále se příběhy ve stejné lokaci liší v závislosti na roční době/měsíci. Což je skvělé z hlediska znovuhratelnosti. Pro děti to podle mě bude pecka. Po dovolené jsem se konečně dostal k backnutí, tak zkusím trochu postrčit kampaň ;-)

5.8.2021 21:47:59

Mně jenom napadá, proč to lidi tolik nebere, že není úplně jasné, jaký mají bonus za podporu (kromě dobrého pocitu:-)). Pokud se hra dostane do retailu, což není nepravděpodobné, velikostí i cenou se tam vejde, tak člověk ji z gamefoundu sice bude mít dřív, ale přijde o poštovné podobně jako u jejich dřívějších her.

Ale jinak super, jen 4 stránky pravidel pro hraní (i s příklady), s dětma to půjde rozchodit snadno.

9.8.2021 14:46:34

Taky si myslím, že backerů není víc přesně z toho důvodu, že si hodně lidí radši počká na retail. 

9.8.2021 15:30:31

Vybíráme z Bazaru

Etherfields - KS stretch goals- Harpy and She Wolf
Etherfields - KS stretch goals- Harpy and She Wolf
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas