Batman: Escape From Arkham Asylum

Divím se, že nikdo nepostnul tuhle hru. Vypadá na první pohled zajímavě, ale zatím jsem to víc nestudoval. https://gamefound.com/projects/knightgames/batman-escape-from-arkham-asylum

25.1.2023 22:07:31 | Upraveno autorem (porovnej)

Dávál bych si na tu kampaň bacha. 

Již jsem psal na FB 
“Silně doporučuji nejít do batmana od knight models. Jejich poslední kampaň HP catch the snitch je otřesná. Hra jako taková super, ale naprostá ignorace backeru, žádná komunikace. Zpoždění se hrou rok a 3 měsíce a stále není doma. Nikdy se neomluvili za zpoždění, nedávali novou etu přibližného dokončení nic. A teď u batmana na gamefoundu, když tam kdokoliv napíše, jestli by se mohly vyjádřit na stránkách kickstarteru a HPCtS, tak komenty mažou. Tak samo komunikace s nimi žádná, neodpovídají na emaily, nic. 
První a rozhodně poslední zkušenost s knight models(games). 

 

https://www.pickey.cz/slingergames // http://slingergames.cz // https://www.facebook.com/slingergames // Překlady her do CZ, recenze a další.

25.1.2023 23:28:04 | Upraveno autorem (porovnej)

Aha, tak to je zajímavé. Ale tak jestli nakonec hru dodají :D

26.1.2023 08:32:02

hmm.. Knight models má luxusní modýlky, proto bych do toho i šel, ale jak to tak čtu, asi to nechám být a možná nakonec sáhnu přímo po pár setech z Batman univerza od KM :) Obecně teď KS a GF nevěřím, hlavně když je to vyráběno v číně, čekám tak marně na jednu hru a fakt mě ty roční zpoždění atd. nebaví, už tak člověk čeká rok..

27.1.2023 09:09:40

@Serenitka Kdyby člověk čekal i dva roky, ale věděl o aktuálním stavu kampaně, tak by to bylo v pohodě :) Ale KG se lidi ptali, jak to vypadá (Hra měla být doma listopad 2021), v jakém stavu je vyroba, kdy je nove priblizne datum. atd. Tuna otázek. A jedině updaty od Kg byly ve stylu “Hele, takhle vypadají pravidla”, “Hele, takhle vypadají kostky”. Updaty vydávaly dlouho po sobě a v žádném z nich se nikdy neomluvili za zpoždění, nenapsali nové ETA atd. Absolutní ignorace backerů. To je na tom to nejsmutnější. Kdyby komunikovali, tak by byl člověk smutný, že se hra zdrží, ale pochopí to. 

https://www.pickey.cz/slingergames // http://slingergames.cz // https://www.facebook.com/slingergames // Překlady her do CZ, recenze a další.

28.1.2023 00:25:06

Vybíráme z Bazaru

Marvel united promo box
Marvel united promo box
Akt. cena: 1775 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas