Atlantis Rising: Monstrosities

Začal KS na rozšíření k pěkné kooperativní hře Atlantis Rising 2nd edition, která se mimo KS špatně shání. V rámci kampaně lze objednat i jen základ. Nechcete se někdo přidat a snížit si poštovné?

https://www.kickstarter.com/projects/brentdickman/atlantis-rising-monstrosities/description
7.11.2020 00:26:16

.
nechysta se to sem nekdo dovezt nebo dokonce vydat v cestine? nema nekdo info?

chtel bych to dost, ale furt si rikam ze to sem nekdo musi aspon dotahnout

7.11.2020 03:18:46

UmmA, Jindros
2 UmmA
Přidal bych se k objednávce jen s rozšířením. Základní hru mám. Ale počkám si, až předvedou všechen obsah.
Medusu máme v PNP verzi. A prozatím ze 6-ti her s Medusou jsme jich 5 prohráli. Magické předměty nejsou všespásné a ostrov se občas potápí docela rychle. Pro zábavnější hratelnost a častější výhry by (alespoň pro naši možná nešikonou skupinu ;)) bylo lepší vyvážit negativní vliv Medusy začleněním vhodných spojenců (Obr, Kentaur ... vypadají ok).
A Harpyje s možností opětovného získání ukradených surovin či dokonce vybojování si pokladu, se zdají jako příjemně hratelné rozšíření.

2 Jindros
Na angličtinu ta hra rozhodně není složitá. K rozběhání hry pro angličtináře začátečníky hodně pomohou pravidla v CZ zde na ZH (díky otmonovi).
Vlastnosti Atlaňtanů se naučíš za chvíli - easy english. Co dělají karty "zkázy" je většinou jasné už z obrázku. Text na žetonech kosmické brány bych taky označil za easy english.
Relativně složitější by se mohla zdát angličtina na kartách knihoven. Ale protože je to kooperativní hra, tak jeden trochu anglicky znalý spoluhráč u stolu vysvětlí ostatním, k čemu karta slouží.





8.11.2020 22:32:28

TucanCZ
Ok, díky moc za info.

Zatím mám nahozeno za babku, která by mi pokud to chápu správně měla zaručit přístup do PM.

8.11.2020 23:01:51

Jindros
Teoreticky tam ty peníze ani myslím mít nemusíš. PM je gamefound a tam není k přístupu back potřeba. Dá se třeba zkontrolovat u jejich předchozí hry, Merchants of the Dark Road, kterou si člověk ještě může objednat. Sleva na poštovné s dalšíma hrama je docela velká - Merchants má poštovné 15$, s Atlantis Rising je to 18$.

8.11.2020 23:17:24

.
jasan, tak ja to promyslim a kdyz tak se pak muzeme domluvit... casu mame dost

9.11.2020 09:00:07

Vybíráme z Bazaru

Living Planet
Living Planet
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 13 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas