Arydia: The Paths We Dare Tread

Od tvůrce #Xia: Legends of a Drift System. Jedná se v zásadě o RPG bez GM v krabici. Funguje to dost jako počítačová hra, tvůrci si zjevně dali dost práce, aby to v rámci média fungovalo co nejlépe. Otázka je, jestli to už není za hranicí toho, co je v deskovkách rozumně zvládnutelné. Cena je opravdu vysoká, 165$ bez DPH a poštovného. 

https://www.kickstarter.com/projects/faroffgames/arydia-the-paths-we-dare-tread

4.8.2021 23:51:27

Na tuto hru jsem se dlouho těšil. Ale teď mě nějak nechává chladného. Jedná se o pseudo RPG sandbox bez nosného příběhu, skoro možná až jakýsi simulátor PC RPG her typu Baldur's Gate, ale bohužel právě bez hlavní dějové linky jak jsem pochopil, ale naopak s nutnou údržbou, kterou za mě automaticky dělala PC hra... Nejsem si jist, jestli by mě bavilo jen takto pobíhat na mapě a vylepšovat hrdinu. Raději si asi zahraji na PC Divinity ;-) No a ta cenovka a DPH tomu pro mě dává hřebíček do rakve…

5.8.2021 22:30:16 | Upraveno autorem (porovnej)

Nejaký ten nosný príbeh by tam mal byť, aspoň podla FAQ z KS:

Story: The campaign does have an overall story, which will be the same every playthrough, but there are various optional quests that you may or may not complete. Also, there are decision points in the story that impact how things unfold.

6.8.2021 00:42:38

Na KS je u záložky příběh "Jsi vyhnanec, který chce získat milost a vrátit se domů. Abys toho dosáhl, musíš získat Squills, což jsou žetony dokazující tvé dobré skutky. Získej jich do sklizně dostatek a můžeš se vrátit domů." Tento “hlavní příběh” bude pořád stejný, možná se to nějak rozvine. Ale spíš bude člověk běhat po mapě a plnit úkoly, dokud jich nebude dost a to bude konec - v zásadě jako klasický dungeon, kam tě uvrhnou a ty se musíš dostat ven. Příběh si tedy budou hráči spíš psát sami.

9.8.2021 15:09:56

Vybíráme z Bazaru

Neuroshima Hex! ( EN / DE ) 2nd Edition - 2007
Neuroshima Hex! ( EN / DE ) 2nd Edition - 2007
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 10 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas