ZATROLENĚ: Úprava palcování, palce u souborů a prosba o palcování

Autor: Zeus | 6.6.2024 | 47

V rámci spuštění sekce Videa jsme přeprogramovali udělování palců videím tak, aby při udělení (nebo i odebrání) palce nedošlo k přenačtení stránky. U videí to vadilo obzvláště, protože to restartovalo jeho přehrávání od začátku, což zajisté nepotěšilo.

Nicméně od té doby i mně jako uživateli pilo krev toto přenačtení stránky i u článků, přeci jen je to uživatelsky takové nepříjemné. Takže jsem záhy stejnou úpravu udělal u novinkových článků. A dnes jsem stejnou úpravu udělal také u článků u her.

A největší novinkou pak je, že jde udělovat palce – TADÁÁÁ – souborům ke stažení.

O co bych vážně chtěl všechny uživatele požádat. Palcujte, prosím, obsah, který vám přijde hodnotný a který vám pomohl či zaujal. Palce jsou ve finále největší ocenění, které můžete autorům obsahu poskytnout a které autory povzbudí v jejich tvorbě (minimálně na mě to tak funguje). Nic vás to nestojí, nově je to příjemnější, a navíc prozradím, že připravujeme ocenění (ukázka stávajících ocenění v mém účtu) za počet udělených palců, takže při spuštění možná budete moci mít rovnou nejvyšší verzi.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Dávám palec tomuto článku, protože mi přijde hodnotný a zaujal mě! 

7.6.2024 00:17:44

Mimochodem v sekci videí nevidím dole na seznamu stránek, která je právě aktivní. Všechna čísla vidím bíle/netučně. Nevím, jestli je to chyba jen u mě, ale radši dávám vědět. 

Chrome na Androidu 14

7.6.2024 00:20:21

@kocici_tata Máš pravdu, taky jsem si toho všiml, mám v plnáu opravit, jen to je v pořadí (zatím). Mám pocit, že jsem to zahlédl ještě někde.

7.6.2024 07:02:44

díky za práci na ZH. Jsou v plánu i palce u komentaru?

7.6.2024 08:31:57

@ekharion Na tomto jsme se v adminském týmu ještě neshodli… Kde ale v nějakém čase přibudou téměř jistě jsou hodnocení her, abychom mohli řadit hodnocení spíše podle přínosnosti než jen čistě podle uděleného hodnocení.

7.6.2024 08:33:30

Pro mne je to určitě dobrá zpráva. Z důvodů nulové odezvy mne padlo nadšení do překládání na nulu a zůstalo mi na disku několik rozpracovaných projektů. 

U jednoho mého překladu jsem si všiml chybky. Kdybych udělal novou verzi, smaže mi to případné palce? ;-) 

7.6.2024 11:14:15

@jankie Nesmaže, když to nahraješ jako aktualizaci souboru. Pak je to prostě jen nová verze toho samého dokumentu a zachovají se komentáře/palce a tak.

7.6.2024 11:38:02

Vybíráme z Bazaru

Temné znamení + Neviděné síly OOP
Temné znamení + Neviděné síly OOP
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas