ZATROLENĚ: Umíme pořádat ankety (zkusíte si to?)

Autor: Zeus | 9.6.2024 | 10

Dnes jsme spustili na Zatrolenkách novou funkci, která nám umožní pořádat ankety. Tím je myšlena jedna otázka s několika možnostmi a nechat uživatele hlasovat; většinou plánujeme mít tyto ankety rychlé (možnost odpovědět v průběhu pár dní).

Výhledově zvažujeme udělat nějaký pravidelnější jízdní řád, abyste věděli, že nová anketa se objeví například každou sobotu apod. Současně plánujeme střídat různá témata od zjišťování, jakou další funkci na Zatrolenkách byste nejvíc ocenili, po otázky na různé preference týkající se her. 

A abychom si to mohli rovnou vyzkoušet, spustili jsme první anketu právě na téma, jakou další funkci ze tří nabízených byste ocenili jako první.

Vstup do ankety

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Mám dotaz :D Po odhlasování mě anketa nikam nepřesměruje a mám možnost hlasovat znovu. Zobrazilo se Vám více hlasů z mého účtu? Nebo jde jen o kosmetickou vadu, ale počítá se jen jeden hlas? 

9.6.2024 17:40:02

@Dawesome Mělo by to být v pořádku. Je to myšleno tak, že každý může až do konce ankety změnit svůj hlas. Ale díky za zpětnou vazbu, že to v této podobě může být matoucí. Díky…

9.6.2024 18:05:10

L.

Cekal bych po ukonceni ankety zobrazeni vysledku…

12.6.2024 05:17:36

@L. Viš co, chvilku trvá falšování ;-). Ne vážně, souhlasím a mám tuto úpravu zapsanou (mezi mnohým dalším k realizaci). Každopádně dnes by se v novinkách mělo objevit vyhodnocení včera jsem podverčer trávil sepsáním výsledků soutěže o Cyberpunk - ono se to možná nezdá, ale děje se toho docela dost a většinou každá věc trvá déle než bych si přál :-).

13.6.2024 06:50:31

Chybí mi v anketě volba “Konečně opravit prasácké pojmenovávání stažených souborů”…

14.6.2024 16:26:29

Vybíráme z Bazaru

ISS Vanguard: Osobní složky
ISS Vanguard: Osobní složky
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas