PYGMALINO: Bloom Town a PixBlocks

Autor: 1a2a3a4 | 22.10.2020 | 0

Firma Pygmalino, která je českým zastoupením vydavatelství Granna, začátkem tohoto týdne naskladnila dvě novinkové hry. A to rodinnou hru Bloom Town a logickou hru PixBlocks.

Bloom Town je rodinná hra, ve které hráči v roli architektů budují město. Musí postavit směs kanceláří, metra, parků, domů a obchodů, aby přilákali turisty a potenciální nové obyvatele.V každém tahu si zvolíte jednu ze dvou staveb, jež máte v ruce, umístíte ji do města, a získáte tak body za jeho rozvoj. Její umístění také rozhodne o tom, jakou další stavbu dostanete. Máte proto před sebou klíčové dilema: chcete mít hned co nejvíce bodů, nebo se připravujete na budoucí expanzi?

Řešení logických úloh ze hry PixBlocks je ve skutečnosti vytvářením programů, které pak provádí pohybující se králík. Dobře „napsaný“ program, který hráči vytvářejí kladením žetonů na hrací plochu podle obrázku na zvolené kartě, přivede králíka k mrkvičkám. Pokud králík sní všechny mrkvičky, je to důkaz, že program byl vytvořen správně. Hra je určená pro 1 až 4 hráče od 7 let, nabízí 56 úloh ve 3 úrovních obtížnosti řešeních těchto úloh přispívá k rozvoji logického myšlení i programátorské představivosti.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pyramid of the Sun
Pyramid of the Sun
Akt. cena: 120 Kč
Končí za: 21 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas