Nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte!

Autor: Shark | 19.2.2024 | 0

Dorazily značné síly, bohužel nikoli naše.

Velká čínská zeď, Albi 2023

Nomen omen. Tak by se dalo velmi stručně charakterizovat jedno z minirozšíření ke hře Království Valerie, které nám v těchto dnech přineslo vydavatelství Rexhry. Součástí rozšíření Nepřátelské posily je třináct karet strážců – po jednom ke každé oblasti nestvůr ze základní hry a rozšíření Plameny a mráz. V rámci příslušných balíčků se umisťují před kartu velitele a tvoří tak pomyslnou i skutečnou poslední baštu obrany před posledním úderem.

Privátní: strážci ZH.jpg
Strážci pro nepřátele ze základní hry

 

Všichni mají speciální symbol strážce, takže je budete schopni v případě potřeby snadno vytřídit, a přináší řadu zajímavých odměn. Jistě oceníte možnost vybrat si kombinaci 2 až 6 libovolných zdrojů (síly, magie, zlaťáků), získat libovolného obyvatele zdarma nebo dokonce sebrat jinému hráči již poraženého nepřítele. 

 

Privátní: pm strážci.jpg
Strážci pro nepřátele z rozšíření Plameny a mráz


Pokud ve světě Valerie získáváte body nejraději porážením nestvůr, je toto minirozšíření šité na míru přesně pro vás. Bez nutnosti učit se jakákoli nová pravidla získáte další výzvy (strážce proto klidně můžete zapojit do hry i s úplnými nováčky). Ale pozor, přidáním další karty do balíčků nestvůr se jejich vyčerpání zpomalí, takže si hlídejte protihráče, kteří budou sázet spíše na rozšiřování panství nebo najímání obyvatel. Pořízením tohoto minirozšíření však určitě nic nezkazíte a můžete s ním obohacovat hru podle momentální nálady či spoluhráčů.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Maximální warp, podložka a žetony
Maximální warp, podložka a žetony
Akt. cena: 740 Kč
Končí za: 5 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas