MINDOK: Velké naskladnění

Autor: Wolfsen | 10.10.2022 | 2

MindOK dnes, 10. 10., naskladnil 4 nové tituly v češtině. Jmenovitě jdo o hry Kingdomino: Lovci mamutů, Ostrov dinosaurů: Hoď a kroť a Superšpunti: Sušenkám na stopě a rozšíření Přívozy pro Stezky tukanů.

Kingdomino: Lovci mamutů je samostatná hra založená na Kingdominu. Lovci mamutů mají základní a dva rozšiřující režimy. V základním režimu se hrají téměř stejně jako původní Kingdomino s tím rozdílem, že body dostáváte za plamínky místo korunek a že plamínky se kromě těch předtištěných do hry dostávájí i z dílků sopek na vámi (do určité míry) vybrané čtverce. 

V rozšiřujícím režimu Hra o totemy budete navíc bodovat převahu v držení určitého zdroje – hub, mamutů, pazourků a ryb. V režimu Hra s kmenem budete navíc získávat destičky pralidí, kteří přináší body navíc za zdroje v jejich okolí.

Ostrov dinosaurů: Hoď a kroť je hra typu roll'n'write, ve které budete budovat svůj zábavní park plný dinosaurů. Na rozdíl od většiny her tohoto typu ale hráči hozené kostky nesdílejí, nýbrž si je rozebírají. To, co padlo na kostkách hráčům přináší zdroje a zároveň případné ohrožení ve fázi, kdy tyto kostky umisťují na vybrané akce.

Superšpunti: Sušenkám na stopě jsou únikovou hrou určenou dětem, ve které se hráči stanou dětmi superhrdinů, které se ocitly samy doma a snaží se dostat k dobře ukrytým sušenkám.

Nakonec rozšíření Přívozy přináší do Stezek tukanů kromě nového bločku se stejnou mapou jako v původní hře také dvě nové mapy. V obou jsou navíc předkreslené linky přívozů, které jsou již postavenými stezkami, které se navíc považují za památky. Na druhé mapě jsou navíc tři speciální vesnice, za jejichž vzájemné propojení získáte body navíc.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Viva il Re!
Viva il Re!
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 8 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas