MINDOK: Oznámení her Odhodlaní: Bitva o Británii, MikroMakro 4 a minirozšíření Papírové moře: Příliv

Autor: Ondřej Podavka | 18.9.2023 | 5

Vydavatelství MindOK ve svých Mindotazech kromě dalších informací oznámilo vydání několika her.

Oznámeno bylo vydání samostatně hratelné pokračování ze série Odhodlaní, tentokrát s podtitulem Bitva o Británii, opět od Davida Thompsona a Trevora Benjamina. Hráči ve hře svádějí letecké souboje a tomu jsou oproti předchozím titulům uzpůsobena pravidla hry. Opět se však jedná o kampaňovou hru určenou pro dva hráče od 14 let, jedna partie trvá 45 až 60 minut.

MindOK dále prozradil, že již připravil českou lokalizaci dalšího samostatně hratelného pokračování kooperativní detektivní hry MikroMakro: Město zločinu autora Johannesa Sicha. Jedná se o čtvrtý a poslední díl této hry a opět obsahuje 16 případů, jejichž řešení budou hráči hledat na velké mapě města Velké Zlosyny. Hra je toho času již ve výrobě. Hra je určená jednomu až čtyřem hráčům od 12 let, řešení jednoho případu trvá v závislosti na jeho obtížnosti 15 až 45 minut.

Rovněž bylo oznámeno vydání minirozšíření ke karetní hře Bruna Cathaly a Théa Rivière Papírové moře pod názvem Příliv, které obsahuje osm karet (hvězdice, medúzy, mořský koník, humr a krabí hejno) přinášejících do hry pět nových efektů. Dostupné by mohlo být přibližně za měsíc.

V neposlední řadě vyjádřili záměr připravit, co bude možné, z probíhající kampaně na novinky ke hře Mars: Teraformace ‒ především se jedná o rozšíření Automa, určené pro sólo hru, a Předehra 2.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Talisman: Podzemí (rozšíření) jako nové
Talisman: Podzemí (rozšíření) jako nové
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas