DINO TOYS: Chystá se Exit Kids a Farmička

Autor: Tomoko | 10.6.2024 | 0

Vydavatelství Dino Toys připravuje další díl ze série EXIT: Únikové hry, tentokrát se však jedná o titul přizpůsobený svou náročností dětskému publiku. První díl ponese název EXIT KIDS: Únikové hry – Džungle hádanek (Exit: The Game – Kids: Jungle of Riddles) z dílny dua Inka a Markus Brand. Další dětská hra od dvojice autorů Marie a Wilfried Fort, kterou vydavatelství chystá, nese název Farmička (Farmini) a doplňuje sadu již dříve vydaných dětských kapesních her Mrkve a zběsile a Duhová medúza.

EXIT KIDS: Únikové hry – Džungle hádanek je stolní variací na klasické únikové hry a obsahuje šest typů rébusů, navíc každý z nich v šesti variacích, přičemž úkoly jsou přizpůsobené svou náročnosti právě pro hraní s dětmi. Malí průzkumníci se v této exitovce snaží vyřešit všechny rébusy, aby sesbírali klíče k truhlám s pokladem, což je přivede k rozuzlení celého příběhu. Jejich hlavním cílem je tedy odhalit, co se v truhlách skrývá.

Velikým rozdílem a zároveň výhodou oproti klasickým dospěláckým exitovkám z této série je, že v této verzi se nic neničí, a hru je tak možné hrát opakovaně.

Titul lze hrát již od jednoho hráče od 5 let věku s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2024-06-09-01.jpg

Privátní: 2024-06-09-02.jpg

Farmička je strategická dětská hra, ve které se malí farmáři a farmářky snaží vybudovat ten nejlepší statek prostřednictvím ukládání čtvercových karet k sobě. Na své farmě budují za pomoci těchto kartiček ohrady, pěstují kukuřici a chovají různá domácí zvířata. Ve svém tahu si každý vybere jednu kartu. Pokud se jedná o pole s plotem, rozšíří svou farmu či uzavře ohradu. Pokud je na kartě vyobrazené zvíře, umístí si jeho žeton na svá pole a pokusí se jej zabezpečit postavením plotu okolo něj. Kdykoli se však objeví na kartě vlk, zaplaší všechna zvířata, která nejsou dostatečně ochráněna ohradou. Hra končí ve chvíli, kdy je položena poslední karta. Všichni si následně spočítají získané body za umístěná zvířata a vypěstované plodiny. Hráč s nejvyšším počtem bodů zvítězí a stane se nejlepším farmářem.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 5 let s herní dobou okolo 15 minut.

Privátní: 2024-06-09-03.webp

Privátní: 2024-06-09-04.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Star Wars Rebelie
Star Wars Rebelie
Akt. cena: 3500 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas