DESKOFOBIE: Kubrt vs 5 her, které už nikdy nechce vidět

Autor: Kurdt57 | 23.3.2016 | 10

V rámci svého deníku na FB jsem slibil, že natočím video s žebříčkem. Čtenáři mi vybrali téma, já ho natočil, Deskofobie vydala. :)

Rád si přečtu o Vašich Nemesis v komentářích. :) A prosím moc mě nekamenjte, že jsem zanevřel na Vaši oblíbenou hru. :) 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Moje nemesis
3. Age of Empires 3 - vždy keď som tu hru hral mi pripadalo že čokoľvek urobím dostanem nejaké body a v konečnom dôsledku je to jedno, dokonca aj keď som vyhral nemal som pocit že by to bolo vďaka mojej taktike, proste všetci zbierajú body, posledný hráč má cca 70 a prvý cca 80 - žiadny rozdiel. Bol som z toho voľajaký zmätený.

2. Alchymisté - hra je celkom originálna ale - moja prvá hra, prvé 2 pokusy voda, ostatní publikujú vo veľkom a ja viem stále vyrábať len tú pos**tú vodu. Nutnosť použitia mobilu je len bonus k hroznému zážitku.

1. Betrayal at the House on the Hill - hral som 3x, 3x som bol Betrayer, hráči išli prví (ak sa objaví Betrayer idú prví vždy hráči) a ja bez šance som dostal 2x z tých 3 prípadov na budku bez toho aby som vôbec mal možnosť čokoľvek urobiť. V treťom prípade ma rozkopali po asi 3 kolách. Všetci vyhrali. Okrem mňa. 3x po sebe.

Inak všetky menované hry sú podľa všetkého navrhnuté dobre, majú všetko čo má hra mať akurát ja mám voči nim averziu a keď môžem radšej sa im vyhnem.

23.3.2016 22:13:57

Jiným pohledem
Ahoj, zkouknul jsem Kubrta 2x a vlastně ho chápu. Třeba spoléhat na kostky je opruz. Zde to klidně může být i Ghost Stories, přesto, kdyby někdo chtěl, tak si s ním zahraji.
A to propočítávání tahu? Vždyt to jde skoro všude dělat.....jen jak se k tomu hráč postaví.
Mimochodem, Carcassonne chápu, že je ...no jak to říci.....Entry hra? Ale nevím jak tady Vy všichni, ale já ( otec (38) dvou (9 a 5) dětí) jsem rád za každé deskohraní, které se nám podaří. Ano, rád bych "kalil" ASL SK1, ale, když ta skupina chce třeba hrát co už zná. I po letech, když dorazí rodina z USA a dáme MATCH v Carcassonne, tak se skvěle bavíme. A víte co? I mě to baví. Prostě, ne vždy jde hrát, co chce jedinec...... u mě je důležité, aby se lidi u stolu špičkově bavili a pak, když Vám někdo zavolá, že by si rád přišel zahrát, tak to zahřeje u srdíčka.
P.S. Je tu jedna hra, kterou nesnáším.....PEXESO. A náš Matyáš ( 5 let ) ji zase miluje......ach jooooo...... No jako otec si zahraji s ním a občas jej i porazím. :-) ( Ale ve skrytu duše se už těším, jak jej třeba učím ASL )

23.3.2016 23:03:14

elkrajico
jestli tě nebaví pexeso, zkuste Příšerky ze skříně

24.3.2016 07:24:24

Kubrt
Dík za video. Jmenovat hru, kterou nemáš rád mezi hráči je vždycky ožehavé, ale pokud lidi mají rozum a chápou že někdo má rád holky jiný zase vdolky, tak je to v pohodě. Horší je, když se oběví hráči, kteří mají potřebu přesvědčovat o své pravdě ... Jinak ten Hegemonic mě naopak díky tvému videu docela zaujal :-) Jen tak dál.

24.3.2016 09:06:55

...
To jsem rád. V Deskofobii byla ta hra na recenzi, můžeš se mrknout a uvidíš. :)

Jinak dík za podporu!

24.3.2016 09:34:53

Video
Viac takýchto videí - rebríčkov - hocijakých, bláznivých, nevadí. Mám takéto rád a som rád, že je niečo aj v češtine, lebo v angličtine všetkých tým kecom okolo nerozumiem až tak dobre. A to, že sa niekomu nepáči rečový prejav? Nikto učený z neba nespadol. Áno, sú ľudia, ktorým to ide prirodzene ľahšie a potom takí, ktorí si to musia vydrieť - ale dá sa to. Preto vydrž a zlepšuj sa postupne ďalej.

25.3.2016 21:44:05

Vybíráme z Bazaru

Mariposas
Mariposas
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas