CROWDFUNDING: Omen Saga, Forbidden City, Brook City, Trasure Mountain, Exo...

Autor: D@R | 3.5.2018 | 2

Většina velkých kampaní startovala už minulý týden, tak jsem měl teď trochu klídek a mohl si užít prodlouženého volna. Nicméně pár pecek se mezi novinkami najde. Do svého přehledu jsem vybral především větší kampaně, kdybyste měli pocit, že by si nějaká další hra zasloužila více pozornosti, napište prosím o ni v komentáři, díky.

EXO

Kooperativní hra o přežití v postapokalyptickém světě pro 1-4 hráče. Zatímco se lidé kdesi ukrývali, na povrchu se dařilo různým baboukům, kteří drobet přerostli a jsou mršky dost agresivní. Navíc na ně narazíte skoro na každém kroku, asi tu maj někde potvory hnízdo. V boji s touto havětí vám pomohou tzv. exo-zvířata, která s vámi cestují (figurky vypadají pěkně). Dojde ale i na sbírání proviantu, vylepšování postav nebo stavbu budov. Ostatně, nocovat pod širým nebem se v těchto končinách rozhodně nedoporučuje.

EXO - Mankind Reborn Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Tricky Tides

Ahoj, námořníci! Obchod mezi ostrovy jen kvete, kdo z vás dokáže získat větší profit? Nastavte správný kurz a pozor na mořské obludy. Malá, ale zajimavá hra pro 2-4 hráčů.

Tricky Tides -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Treasure Mountain

Znáte to, nejhorší jsou trpaslíci, ty potvory vám vlezou všude :-) Hora skrývá mnohé poklady, naneštěstí v ní ale také spí drak, neradno ho probudit. No a po práci je nejlepší zajít na žejdlík. Moc tedy nepřekvapí, že kromě peněz je další měnou ve hře pivo. Workerplacement pro 2-4 hráče. V kampani kromě základu také nabídka rozšíření, které přináší do hry něco magie.

Treasure Mountain -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Brook City

Kooperativní hra pro 1-4 poldy, kteří konečně zavedou ve městě pořádek. Kriminální živly jsou doslova všude a dál se snaží posílit svůj vliv a zametat stopy. Podaří se vám vyřešit případ a zatknout všechny gangstery?

Brook City -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Sparkle Kitty Nights

Párty karetní hra pro 4-8 hráčů na skryté identity. Popravdě, je to pořádná „ptákovina“, která ale má něco do sebe. Základem je zbavit se co nejrychleji karet, nicméně musíte týmovat. Někde u stolu sedí váš spojenec, který z hráčů to asi je?

Sparkle*Kitty Nights -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Ark Worlds

Strategická karetní hra pro 2-4 hráče, která si bere inspiraci s MOBA video her. Souboj je zde totiž vždy týmová záležitost a tak bude hodně záležet, jak dokážete nakombit speciální schopnosti svých hrdinů.

Ark Worlds: MOBA Inspired Hero Engagements Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Forbidden City

Jestli jste dočetli až sem, budiž vám odměnou informace o kampani na toto euro pro 2-5 hráčů. Téma hry vás zavede do Číny 16. století za vlády dynastie Ming. Jako představiteli jedné z šlechtických rodin je vašim cílem, pomocí dárků a posilování vlivu, zajistit si panovníkovu náklonost. Hrací deska je doslova přeplněná možnostmi, jak na to, a vy si tak můžete vybrat zcela jinou strategii, než vaši spoluphráči. V kampani možnost získat deluxe edici hry s vytuněnou krabicí i komponenty.

The Forbidden City -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Last One Standing

Představte si, že hrajete Zakázaný ostrov, ale místo spolupráce si začnete jít po krku. V této hře jeden proti všem pro 2-8 hráčů se totiž ostrov postupně zmenšuje, ubývá místa a zvyšuje se napětí. Střílí se o 106 a věřte, že to nejsou žádný flusbroky. Zajistit si do svých bouchaček dostatek nábojů, bude tak jeden z kličů k výtězství.

Last One Standing: The Battle Royale Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Patriot

Hned jsem si vzpomněl na Battlestar Galactica. Tahle taktická hra pro 3-6 hráčů má v sobě něco podobného. No minimálně toho zrádce ano :-) Příběh se ale odehrává zde na zemi v kruhu prezidentových poradců.

Patriot: a massive board game for 3 to 6 players! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Dwarven Traders

Ještě jedna hra s trpajzlíkama. Zase půjde o drahokamy, jak jinak, ale tentokrát v trochu jednodušší karetní variantě pro 1-4 hráče. Hra zatím mnoho zájmu na KS nesklidila, ale možná je to trochu škoda, potenciál bych zde i viděl. 

Dwarven Traders - A jewel trading board game! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Omen Saga

No, a pro ty nejtrpělivější ještě jedna pecka na závěr. Karetní hra pro 2 hráče Omen: A Reign of War se dočkala redesignu a vydání dvou nových rozšíření. Resp. tří, protože rozšíření „Dar bohů“ můžete získat podporou této kampaně. Co myslíte, ujme se některé z našich domácích vydavatelství překladu?

The Omen Saga -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tiny Epic Vikings: Kickstarter Deluxe + Ragnarok
Tiny Epic Vikings: Kickstarter Deluxe + Ragnarok
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas