CROWDFUNDING: Black Rose Wars, Hellboy, Alhambra, Court of the Dead, Firetower...

Autor: D@R | 27.4.2018 | 2

Snad jste zaregistrovali můj vzkaz v diskusi Kickstarter projekty, kterým jsem vás chtěl upozornit na zajímavé slevy u právě začínajících kampaní. Bohužel zatím nevím, jak jinak vás rychle informovat. Ne každý večer mám prostor psát a popravdě, než splácám článek s novinkami z KS, dá mi to kolikrát dost zabrat. Z hodin jsou pak dny, a to už je Early Bird pledge většinou ta tam. Když vás napadne, co s tím, napište mi svůj nápad do komentáře. Díky.

Black Rose Wars

Taktická hra pro 2-4 hráče, kteří spolu soupeří o titul supermága, vlastně velkomistra. Pravidla není úplně snadné krátce popsat, ve hře najdete jak klasický boj v aréně, tak deckbuikding, ale navíc i pár euromechanik. Cílem hry je nasbírat 30 bodů, které lze získat porážením ostatních mágů, ničením kouzelných místností nebo plněním misí. Zaujaly mě také detailně provedené miniatury.

Black Rose Wars -- Kicktraq Mini

Stránky projektu na Kickstarteru


 

No Motherland Without

Strategická hra pro 2 hráče na téma severokorejské jaderné hrozby v období Studené války.

No Motherland Without -- Kicktraq Mini

Stránky projektu na Kickstarteru


 

Blight Chronicles: Agent Decker

Deckbuildigová hra pro 1 hráče. Velmi dobré reference upoutaly i moji pozornost, ačkoliv dávám přednost kolektivnímu hraní. Představujete tajného vládního agenta, specialistu na infiltrace. Každá mise, kterou plníte, je rozdělena do několika kapitol. Po jejím splnění, budete mít na výběr z více možností, jak dál postupovat. Každá hra tak může být úplně jiná, podle toho, jakou cestu si vyberete.

Blight Chronicles: Agent Decker -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Hellboy: The Board Game

Populární komiksové postavy teď najdete v kooperativní hře pro 1-4 hráče. Kampaň zažila raketový start a během jednoho dne backeři odemkli velkou spoustu bonusů. Zdá se, že by se mohlo jednat opravdu o trhák, nabídne hra ale kromě plastových miniatur také kvalitní zážitek? Napište mi svůj názor do komentářů.

Hellboy: The Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Alhambra Designers' Edition

Osvědčená klasika se vrací v novém designu a s novými rozšířeními. Je toho opravdu hodně. Jestli vás Alhambra kdysi bavila, teď se do ní možná zamilujte znovu.

Alhambra Designers' Edition -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

MegaMetroCity

Kooperativní hra pro 1-4 hráče, která převádí staré dobré pouliční rvačky videoher z osmdesátých let do deskoherní podoby. Prostě procházíte ulicí a mydlíte nepřátele hlava nehlava, můžete ale také vstoupit dveřmi do místností přilehlých budov nebo využít k boji předměty (nábytek, hydrant atp.). 

MegaMetroCity: miniatures Beat'em Up Board Game. -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

BIG MONSTER

Rodinná hra pro 2-6 hráčů (lze hrát i na týmy). Skládáte políčka s příšerkami a snažíte se jejich správným propojením dosáhnout co největšího počtu bodů. Další dostanete za splnění úkolu.

BIG MONSTER, an innovative game with colorful monsters! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Court of the Dead: Mourners Call

Tři nejsilnější frakce spolu svádí boj o vliv nad podsvětím, každý leader sleduje svoje zájmy, ale nakonec budou muset spojit síly proti ještě silnějšímu soupeři. Hra pro 2-5 hráčů vyniká kvalitními komponentami a neobvyklou grafikou. Area control připomínající v pár ohledech Blood rage, ale rozhodně to není stejná hra.  

Court of the Dead: Mourners Call Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Homesteaders + All New Expansion

Hra pro 2-4 hráče vás přenese do Ameriky v polovině 19. století. Jako odvážní osadníci budete zakládat uprostřed divčiny nové město. Rozšíření přináší možnost zapojení pátého hráče.     

Homesteaders + All New Expansion -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Fire Tower

Představte si les pravidelného tvaru, kde v každém rohu je dřevěná věž, něco jako posed, sedíte v jedné z nich. Uprostřed lesa náhled vznikne požár a šíří se směrem k vám. Naštestí máte pár možností, jak s ohněm bojovat, aby se nepřiblížil, a dokážete korigovat jeho směr. Bohužel na druhé straně lesa se o totéž snaží protivník, takže je z toho nakonec taktický souboj pro 2-4 hráče.

Fire Tower -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

DIG (Second Edition) & DIG: DRAGON! expansion

Kostičková grafika v této hře pro 2-4 hráče mi připomněla Minecraft. A nejspíš to nebude náhoda, kutáte v podzemí, rozuměj prohledáváte balíček, a pokoušíte se nalézt diamanty a jiné poklady. Narazit ale můžete i na monstra, pak oceníte pomoc společníků. Rozšíření přidává možnost sáhnout si i na dračí poklad. Jen si dejte pozor, ať draka nevzbudíte :-)

DIG (Second Edition) & DIG: DRAGON! expansion -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hrdinové hlubokého hvozdu
Hrdinové hlubokého hvozdu
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas